duminică, 17 iulie 2011

Vise - Interpretare

Trimite-mi un mesaj cu visul tau si poate impreuna reusim sa dezlegam misterul.Raspunsul meu te va ajuta doar daca si tu iti doresti acest lucru sau daca intradevar trebuie sa afli in acest mod ceva important sau chiar vital.


Pentru o mai buna descifrare a visului trebuie sa imi scrii:
- numele de botez
- data nasterii
- locul nasterii ( localitate / judet / tara )
- unde locuiesti in prezent ( localitate / judet / tara )
- o cat mai detaliata descriere a visului (cu specificatia daca este alb/ negru sau color)

Raspunsurile le primiti pe blog la rubrica comentarii in cel mult 24 ore de la data la care au fost trimise. Acestea vor fi vizibile si le va putea citi oricine fara restrictii.

78 de comentarii:

  1. Salut,
    Am visat un copil mic parca era fetita.O tine-am in brate si ma jucam cu ea.E de bine sau de rau? Eu nu am copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Andra,
    Daca poti sa mai detaliezi visul.
    Copil mic inseamna grija.Fetita e semn rau , poate insemna boala sau lacrimi.In general e un vis care se implineste in urmatoarele 3 zile, asa ca fii atenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,
    Numele meu e Madalina
    data nasterii: 15 august 1980 / bucuresti
    Am visat ca sunt la mare cu fostul meu prieten.Eu eram in apa el pe mal. Parca apa ma tragea in larg si el nu observa asta, dar eu am inotat si am reusit sa ajung la mal.Am iesit din apa.Mai departe nu mai tin minte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Madalina,
    Visul tau inseamna griji foarte multe, esti stresata de ceva in ultimul timp. Ai de rezolvat o problema sau o lucrare cu data limita, dar nici macar nu ai inceput, pentru ca nu stii in ce directie sa te indrepti. Faptul ca ai ajuns la mal inseamna ca o sa reusesti pana la urma , dar cu greu. In maxim o saptamana de cand ai visat vei termina ceea ce trebuie, iar ajutorul va veni de unde te astepti mai putin. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara,
    Am visat ca stateam pe un scaun, iar cand m-am ridicat de pe el era patat cu sange.Nu mai stiu altceva ca nu mai tin minte.
    Merci pentru timpul acordat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Carmen,
    Ai grija ca te asteapta vesti rele.Se poate sa fie vorba de un proces, probleme cu autoritatile, sau acte in care esti pagubita. (asta daca sangele era doar pe scaun si nu pe tine).
    Scaunul iti arata ca va fi bine. Aminteste-ti ce fel de scaun era. Cu cat este mai mare si mai frumos cu atat sansele de rezolvare a problemelor sunt mai aproape de reusita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,am avut un vis alb/negru in care am vazut o colega din generala de la o distanta destul de mica si nu am vrut sa o bag in seama ,de parca ma refeream de ceva si apoi am ajuns intr-o ferma veche de animale unde erau niste catelusi mici inchisi in tarc care,cand m-am apropiat de ei erau tauri mici ce ma impungeau.Ulterior m-am intalnit cu o alta colega din generala care imi spunea ca profesorii din generala nu m-ar recunoaste daca ma vad pentru ca m-am schimbat foarte mult,apoi m-am intalnit cu un coleg actual caruia i-am spus k ma grabesc si m-am trezit.Numele meu este Elena,m-am nascut pe data de 06.08.1991 in localitatea constanta,judetul constanta(romania) si locuiesc tot in judetul constanta,localitatea constanta(romania).Va rog sa-mi spuneti ce reprezinta.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Elena
    Scuze de raspunsul cu intarziere... nu mai scriu motivele...

    Visul tau... Poate fi o problema nerezolvata inca din copilarie. Este ceva ce iti doreai sa faci dar nu ai reusit sau nu ai stiut cum.
    Colega din vis poate vesti atat un necaz cat si o bucurie. Depinde de ce relatie ai avut cu ea in trecut. Daca o apreciai, inseamna ca viata ta incepe sa decurga exact asa cum ti-ai dorit si visele tale se vor indeplini.
    Catelusii mici sunt piedicile care sau ivit in calea ta ( ca niste mici dusmani ) care nu vor sa te lase sa-ti duci planul de viata la indeplinire. Dar fiind nascuta intr-o zodie puternica vei reusi sa treci peste toate greutatile si barierele vietii.
    Fiind nascuta pe data de 6 ( reprezinta Pecetea lui Solomon ) viata ta va fi intotdeauna cu piedici si greutati, vei fi pusa in dificultatea de a alege intre bine si rau. Dorinta ta va fi intotdeauna mai mare decat ratiunea.
    Alegerea va fi foarte grea pentru tine pentru ca nascuta fiind in luna august, a opta luna in calendar, semnifica incercari grele date de soarta dar care te vor maturiza si te vor ajuta sa treci mai departe.
    Numarul 8 mai simbolizeaza si infinitul ceea ce inseamna ca ai sansa de a avea mai multe incercari in indeplinirea realizarilor si dorintelor tale.
    Dupa cum am mai spus insasi zodia ta ( Leul ) te ajuta sa reusesti in viata. Scopul tau este sa devii un conducator avand foarte multa indrazneala, cruzime si rautate atunci cand e nevoie sau cand te simti atacata, toate acestea propulsandu-te inainte si ajungand pana la urma cu mari eforturi acolo unde iti doresti.

    De cate ori te vei visa la scoala, sau ca te intalnesti cu fosti colegi sau profesori inseamna ca esti intr-un impas, ai de dat un examen, trebuie sa depasesti un obstacol sau trebuie sa faci ceva cu viata ta sa urci inca o treapta in evolutia ta spirituala si materiala.
    In momentul de fata se pare ca vrei sa realizezi ceva dar din pacate nu o sa reusesti prea curand ( mici rautaciosi in viata ta care iti pun piedici ). Dar fiind perseverenta cu siguranta o sa obtii ceea ce iti doresti.
    Sa ai o viata frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  9. buna, sunt constantin nascut 29 03 1974 la razboieni neamt in prezent locuiesc in italia iar visul meu este urmatorul : - am visat acasa locul unde doarme tatal meu si am vazut in acea zona totul prabusit soba daramata si multa confuzie.. apoi a continuat in alta parte ca un alt vis de fapt-- eram singur si ma aflam in desert totul portocaliu in jurul meu foarte frumos si aveam de urcat niste trepte pe care leam urmat pana sus .. am ajuns ca intrun palat si am intrat intro camera unde stupoare era un sadam usein frumos chipes si ma astepta sa stau de vorba cu el.. numi aduc aminte despre ce am vorbit dar mia ramas in mite ca iam facut o intrebare iam zis ca stiu si ami dau seama ca multimea ma vrea sunt placut la lume dar ce sa fac sa accept dorinta poporului sa ma pun la conducere? lam intrebat daca e bine dar el a stat si a ezitat sami dea un raspuns.. iam zis tot eu ca nam sa accept mai bine raman in popor.... nu e o gluma e un vis de spatamana trecuta --- odata am visat chipul lui issus pe bolta cereasca si ma privea asta a fost cu multi ani inainte.. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,
    ma numesc Iuliana, m-am nascut in Bucuresti, am copilarit la bunici pana la varsta de 7 ani - Jud Ilfov, in prezent locuiesc in Bucuresti iar data nasterii este 11.08.1983.
    In ultima luna am visat de doua ori un animal: vaca.
    In primul vis, eram la tara la bunici, mergeam in gradina, spre toaleta si m-am speriat foarte tare pentru ca vaca bunicilor (cea din copilaria mea - frumoasa, maro cu pete albe), venea spre mine. Eram foarte inspaimantata si parca protejam ceva. Cand m-am uitat in jos, am vazut ca sunt insarcinata, aveam o burta imensa si traiam cu impresia ca vaca ma va impunge. M-am inchis in toaleta si ea venea spre mine. Tot timpul am crezut ca-mi va face rau.
    Acum o saptamana, m-am visat in aceeasi curte (la bunici), nu mai eram insarcinata, dar de aceasta data ma ascundeam in bucataria de vara fiindca ma urmareau doua vaci. Eram la fel de speriata si sigura ca imi vor face rau. Nu mai reuseam sa inchid usa si ele impingeau cu coarnele sa intre peste mine. Cam atat imi amintesc.
    Nu inteleg de ce tot visez vaci si de ce la tara la bunici. Mai mult, de ce am impresia ca vor sa-mi faca rau in vis?
    Multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua,
    as dori sa vascriu despre trei vise:
    VIS I:am visat ca eram la prietenul meu acasa iar pe masa era o vaza cu flori mai mici albe,ceva intre lacaramioare si trandafiri,iar prietenul meu a zis ia buchetul si du-te fa buchetul de logodna.Ce mi-a ramas intiparit in minte sunt florile.
    VIS II:am visat ca eram la kine in baie si aveam un baietel de un an si jumatate caruia ii faceam baie si ii spuneam,,haide sa facem baie deoarece vine tati sa te vada''moment in care a sunat soneria iar la usa era prietenul meu care venea sa vada pentru prima data copilul iar cand a vazut cat e de frumos si de vorbaret mi-a spus,,imi pare atata de rau ca m-am casatorit cu ,,aia'' inacat am pierdut tot ce era mai bun si mai frumos cu tine,eu eram foarte trista pentru el,dar eram in aceelasi timp si foarte fericita pentru copil.
    VIS III:se facea ca era nunta mea,undeva la tara intr-un camin,eu eram imbracat in mireasa,afara in curte erau mai multi cai,printre care era un cal negru foarte mare ,frumos si naravas,iar cand m-a vazut calul s-a ridicat in doua picioare,dupa care am intrat il localul cu nunta iar iubitul meu ma tragea tare de mana si nu ma lasa sa vorbesc cu prietenii si nuntasii,ma tragea sa mergem de la nunta.
    Imi pare rau dar nu pot sa va zic daca visele erau in alb/negru sau color.
    Va multumesc mult pentru interpretare.
    O zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma scuzati am uitat sa va sscriu ca data nasterii mele este 05.11.1975,locul nasterii Tg.Mures,domicililul in Tg.Mures,iar numele de botez Natalia

    RăspundețiȘtergere
  13. buna ziua.ma numesc magureanu mihaela,m-am nascut in piatra neamt si am avut un vis azi noapte tare ciudat.vroiam sa imi dau fik mie si casei mele care in realitate nu e aceeasi k in vis.in vis era si pustie goala fara mobila dar foarte spatioasa.intre timp a aparut politia care mi-a spus ca sa astept sa evacueze lumea din blok k sa nu pateaska altcineva ceva rau din kauza gestului meu si k apoi ma pot omora.am asteptat sa skoata lumea afara din blok si apoi au venit la mine si mi-au spus gata akum poti face ce vrei tu.iar eu am intrebat si ce se va intampla daca dau fok kasei..?mi s-a raspuns ca dupa ce dau fok kasei trebuie sa merg ku ei la cernavoda sa fiu judecata.am intrebat de ce sa fiu judecata pt k orikum ma omor si eu.mi s-a zis k inainte sa ma omor trebuie sa fiu judecata pt k am distrus un bun publik si k trebuie sa vb si ku un doktor care va decide daca sunt nebuna sau nu.dk va iesi k sunt nebuna ma voi duce la casa de nebuni daca nu voi face puskarie pt ca am dat fok kasei mele.apoi am intrebat.."poi si eu kum mai imi dau mie fok daca voi ma retineti?"
    si nu mi s-a raspuns la intrebare.apoi tot eu am intrebat...si dk ma razgandesk akum in privinta gestului asta mai patesk ceva?
    mi s-a zis k nu nu mai patesk nimik.si kand am auzit asta am zis ok m-am razgandit nu mai dau fok la nimik puteti sa plecati.si m-am trezit.ideea este ca eu nu am absolut nici o legatura cu cernavoda.in prezent lokuiesk in bukuresti de 18 ani.va rog sa-mi raspundeti.multumesc.sunt in zodia gemeni si am 22 ani iar vise din astea am in fiecare noapte.visul era color.

    RăspundețiȘtergere
  14. salut!!!
    noaptea asta am visat ca ma jucam cu un copil de 2 anisori cam asa,visul era color,copilul era in roz,nu imi pot aminti fetitsa sau baiat,faza e ca in timp ce ma jucam cu copilul a venit ex' prietenul meu,era aranjat la 4 ace,a venit shi imi zimbea,era bucuros ca ma jucam cu bebe,(m-am despartit de iubitul meu acum 1 sapatamina si sufer il vreau inapoi) shi in vis parca el a venit la mine si parca o luam de la inceput....ce AR INSEMNA?????merci anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numele meu este Radu 15/mai/1968
    Am visat ca o fiinta pe care nu am mai vazut-o niciodata imi spunea .Tu ce faci Radu?.L-am intrebat :De unde stii ca ma cheama asa Radu??
    El mi-a raspuns numele acesta EU ti lam dat.Apoi mi-a zis .Ai grija cum te porti cu mama ta sa nu o superi .Am avut impresia atunci ca este chiar EA .Am vrut sa o sarut atunci si m-am trezit cu o parere de rau sau remuscari

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua,
    Numele meu este Cornelia
    nascuta 25.01.1988, la Medias , Jud Sibiu. In prezent locuiesc in chirie in Sibiu.
    Am visat ceva ingrozitor, ce nu m-a lasat linistita.
    Am visat ca eram intr-un loc destul de obscur(nu as putea sa precizez ce e era, parc, gradina), eram la volanul unei masini si asteptam(mentionez, eu nu am carnetul si imi este frica de condus),nu stiu exact ce asteptam sau pe cine, nu mai tin minte daca eram singura sau acompaniata de cineva.
    Asteptarea incepea sa devina tot mai lunga, si am iesit din masina sa ma misc , sa explorez imprejurimile. Dupa cateva momente, am vazut ca au inceput sa apara din neant destul de multe broscute testoare, erau frumoase, erau pui, (eu in realitate am 2a broscute testoase) si le admiram si le strangeam intr-un vas/ lighean, cred ca albastru. Si dintr-o data nu mai apareau broscute testoase frumoase, ci niste broscute testoase-monstru.Se zvarcoleau, erau foarte rapide, ma muscau, se muscau intr-e ele, facau un adevarat haos, iar eu eram panicata. Incercam sa gasesc o solutie dar nu reuseam, dintr-o data si broscutele testoase-pui s-au transformat in niste mostruleti agresivi. Si din senin au inceout sa apara serpi verde cu galben, lungi si subtiri, care se zbarcoleau, si formau la un moment dat chiar si o coloana, pe mine nu ma atacau dau pe broastele testoase-monstru. Eu incercam din rasputeri sa scap, sa rezolv situatia reptilelor agresive, dar nu reuseam, eram foarte disperata, distrusa, nu stiam mai nimic in acel moment, cand vizionam oribila scena.
    Si tot din senin au disparut toate lighioane, broastele, serpi, au mai ramas 3 broaste testoase, si cred ca inca 3, primele 3 pe pamant, se plimbau, iar ultimele 3 in acel lighean/vas. Ma uitam ciudat la primele 3, acum aveau fete prietenoase, imi induceau o stare de bine, iar celelate 3 erau ca si lipite in vas, nu puteau face absolut nimic sa iasa, desi ramaneau in continuare agresive.
    S-a facut lumina in acel loc obscur, ca si cand cineva ar fi aprins lumina, primele 3 broscute testoase de pe pamant au luat chip de copil nevinovat, iar celelate 3 din vas, aproape ca au inmarmurit.
    V-am scris acest mesaj pentru ca acest vis m-a rascolit, mam trezit speriata ,aproape ca ma obsedeaza.
    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  17. M-am trezit dintr-un vis cu un numar imprimat in minte: 140501...O sa incerc sa detaliez. Ma aflam intr-o vacanta cu prietenul meu. Eram amandoi intr-un hotel care ascundea o lume fantastica. Liftul hotelului te putea duce in aceasta lume daca stiai un anumit cod: numarul amintit mai sus. Odata scris codul, ajungeai intr-o lume subterana care ascundea un lac, o mare...nu stiu exact...mi-a ramas intiparita in minte apa foarte albastra pe care pluteau cateva vase si bucati de vase distruse... Aveam cunostinta de faptul ca totul era interzis, odata atinse lucrurile respective, se rupea un echilibru. Cu toate acestea, am luat una dintre bucatile de pe apa. In momentul acela ceva s-a intamplat...nu-mi mai aduc aminte ce, am uitat...urmatoarea imagine e cu noi doi incercand sa scapam de o fiinta pe care o trezisem si care provenea din acea lume...o fiinta adormita, cu aspect uman, pe care o trezisem dintr-un somn de cateva mii de ani...facand parte dintr-o civilizatie mult mai avansata din punct de vedere spiritual, tehnologic...nu-mi este foarte clar. Fiinta respectiva (de sex feminin)voia sa isi reinvie semenii...numai ca revenirea lor pe lumea asta ar fi insemnat moartea noastra, a tuturor oamenilor. Cumva am scapat din toata incurcatura asta, nu singuri, ci ajutati de o forta nevazuta...nici in vis nu stiam ce e,nu s-a manifestat in niciun fel, sau poate nu imi aduc eu aminte. Cert e ca totul s-a rezolvat dupa ce am inapoiat ce luasem de pe apa. Am uitat sa amintesc ca diferenta de nivel dintre lumea respectiva si lumea noastra era de 4 trepte...cum ar fi patru etaje...e ciudat de explicat. Cu putin inainte sa ma trezesc am realizat ca visez (a sunat ceasul) si am incercat sa retin cu disperare acel numar...140501. Am mai dormit cateva minute intrand in alt vis. Cand m-am trezit numarul era prezent atat de clar in minte...aproape ca imi vine sa ma duc sa joc la loto :D. Ma numesc Mihaela si sunt nascuta pe 1.06.1985, in orasul Baicoi. Acum stau mai mult prin Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, sunt Corina si sunt nascuta in 6.06.1980 am sa povestesc doua vise... In primul eram la geam la bucatarie si era seara, deodata vad cerul cum se umple cu flacari de foc, geamul se inroseste si ca un val de caldura si foc va lovi tot. Ma duc in camera plangand, ma pun langa pat si inchid ochii...cand-i deschid vad ca sunt pe un camp de parca acel val de foc ma mutat, teleportat acolo...vroiam sa ma intorc acasa si pe drum realizez ca totul e schimbat, nu mai erau blocuri ci un fel de case fara acoperisuri, in jur era multa verdeata si multe ciuperci. Totul arata ca intr-un basm, pe cer veadeam o planeta albastra cu inele...temperatura aerului era foarta calda, placuta dar vedeam in aer mici fulgi care parca se jucau. Cineva ne-a spus tuturor ca trebuie sa plecam cu trenul undeva, m-am dus la tren si oamenii parea bucurosi si foarte prietenosi...am auzit o voce zicand este ora 0.00. Acesta este primul vis si chestia este ca totul parea foarte real si sincer m-a emotionat profund.
    In al doilea vis si care ma ingrijoreaza, l-am avut azi-noapte ...m-am intalnit cu cineva necunoscut si fiindca ploua mi-a pus pe mine o pelerina care era foarte grea, de abia ma puteam misca, apoi m-a atins pe mana dreapta m-a zgariat si imi curgea sange care mi-a patat haina care o aveam pe mine. Apoi din nas a inceput sa imi curga sange, iar eu tot ma stergeam cu un servetel pana la urma i-am dat capa inapoi si am plecat singura prin ploaie.
    Visele sunt color, de obicei eu visez in fiecare noapte... ce credeti despre ele?
    Ma scuzati de mesajul lung si va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eram gravida cu baietelul meu in 7-8 luni de sarcina ,si cateva nopti la rand am avut un vis in care aparea un baietel foarte frumusel cu care ma jucam pe o pajiste verde ,un loc superb ,si se parea in visul meu ca acel baietel este al meu ,pe care il strigam andrei ,(si cineva care imi spunea ca pe copilul meu il va chema andrei,dar fara sa vad acea persoana care imi spunea acest lucru)........si-acum am momente cand ma gandesc la acel vis,stiu ca poate parea ciudat.....dar dupa nastere am decis ca pe fiul meu sa-l cheme andrei ,asta a fost decizia mea nu a sotului meu,sotul meu doar a aprobat....Baietelul meu are acum 1 an si 10 luni,e o scumpatate de copil.....a-si vrea sa stiu ce parere aveti despre visul meu...Va multumesc,astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  20. sant nascuta pe 14 ianuarie 1980, piatra neamt, am visat casa unei cunostinte, ca era zugravit exteriorul cu culoarea maro deschis, si era foarte stralucitoare, cu usile anfundate

    RăspundețiȘtergere
  21. Salut sunt Florin
    Un prieten de`al meu a visat ca eram de mana cu copil si plangea si prietenul meu ma intrebat ce faci si eu iam zis lasa`ma ca ma treaba si el tot incearca sa ma intrebe unde ma duc si eu ii tot ziceam lasa`ma ca ma nervi

    Imi pute`ti spune ce inseamna? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna,

    Vis: Eram pe un deal, plin de iarba, cu mine era un barbat si cateva caprite albe. Drumul pe care trebuia sa-l parcurgem era bine definit prin poteci. Barbatul care ma insotea, a hotarat sa aleaga calea scurta catre helesteu, razand l-am intrebat de ce nu mergem pe drumul serpuit iar el mi-a spus "pe aici e mai scurt". L-am urmat si am ajuns toti, eu , el si capritele albe la helesteu. Un loc mirific,plin de verdeata si apa curata in care puteai vedea, pietre, muschi etc dar si 3 serpisori de apa foarte colorati. Curios este ca nu-mi era frica de ei dar nici nu vroiam sa pun mana pe ei. Barbatul care ma insotea a luat unul dintre ei si-mi arata ca sunt inofensivi ,unul dintre ei fiind alb in mana lui. Evident ma amuzam in acelasi timp ma minunam de peisajul mirific si de cat de frumoase erau caprele.
    Astfel de vise am in fiecare seara, imi aduc aminte totul cu lux de amanunte, inclusiv celelalte vise pe care le am in decursul unei seri.
    Tare mi-as dori sa stiu de ce visez cu atata intensitate si de ce imi aduc aminte totul cu lux de amanunte.

    Seara buna!
    Multumesc,
    Nicoleta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna nunele meu e Gina ,am visat ca aveam un baietel ,ca-m la un anisor era imbracat cu un costumas albastru si semana perfect cu mn,aveam sentimentul matern desi nu am copii.Dupa doua zile l-am visa iar eram in dormitor eu cu el si verisoara mea cu fetele ei ,culme e ca inca mai am sentimentul matern ,mai ales cand vad mame cu ,copii mici ,va rog sa imi raspundeti multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma numesc Stanciu Ancuta sunt nascuta pe 3 august 1992 in slobozia jutetul ialomita, romania si tot aici si locuiesc in prezent.
    de cateva saptamani visez mereu poate unde sunt si in tensiuni din kuza fostului meu prieten.aseara am visato pe fosta mea colega de banca care imi povestea ca este insarcinata si era suparata si ea si sora ei pentru ca copilul din pantecele ei era nedorit pt ca era facut cu o persoana cu 10 ani mai batrana dar era obligata sal parteze.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma numesc Stanciu Ancuta sunt nascuta pe 3 august 1992 in slobozia jutetul ialomita, romania si tot aici si locuiesc in prezent.un alt vis pe kre lam avut si a fost unul foarte real. eu am fost acum vreo 2ani model pe plan local si in vis participam la o prezentare de moda si tot in aceeasi prezentare de moda faceam si o sceneta un joc de rol.si eu aveam in jocul de rol ultima replica care era "o mie,o mie, doar o mie doamna" si pana sa inceapa prezentarea ma sunat fostul meu iubit cu kre am fost 4ani si cand nu cunosteam nr si am intrebat cine este, atunci el mia zis k nu ii mai recunosc vocea,eu deja tremuram toata ma intrebat unde sunt iam zis ca sunt la restaurantul privighetoarea si ca am o prezentare iar el mia zis k vine si el si eu iam zis k nu am cum ssa plec pana nu termin prezentarea si mia zis el ca nu e nici o problema ca el vine sa ma vada si ca ma ia cand termin prezentarea.iar dupa ce am terminat de vorbit cu el nu mai imi stiam replcile a trebuit sa mi le aduca cineva aminte si knd a venit ma luat in brate si si eu plangeam si ii puneam mainile pe fatza sa vad daca e real pentru ca vam zis k era un vis foarte real...specific ca nu lam mai vazut pe fostul meu prieten din septembrie octombrie si acum incerc sa dau de el pt a ne impaca.si pe langa acest vis am mai avut foarte multe legate de el si de actuala lui iubita cum ar fi k aveau un biat de 4ani pe kre il chema vlad si knd am vazut copilu si miau zis fericiti ca e al lor am cazut in genunchi in fatza lor si am luat copilul in brate si plangeam si imi ziceau ei ca se pregatesc si de nunta.si mam trezit brusc plangand.eu am facut o corelatie intre varsta baiatului lor si perioada cat am stat eu cu el.am mai visat ca o bateam pe saraca fata de am bagato in spital ca o dadeam cu capu de un colt de masa parca stiu ca o dadeam cu capu de coltu la ceva.ce inseamna toate aceste vise?

    RăspundețiȘtergere
  26. bunaa sunt alexandra am avut un vis in care visam ca a nascut sora mea si a avut o fetit si eu am luato in brate si o leganam si ma jucam cu ea .ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Salut! Nu imi amintesc foarte bine cum a decurs visul , in general nu mi le amintesc iar atunc cand se intampla sa imi ramana ceva in minte, sunt franturi si asta doar daca am visat dimineata. Sa incep : Eram intr-un apartament ce imi este necunoscut, in vis parea a fi a matusii mele. In acel apartament erau 2 dintre verisori mei ( sunt frati) cu care nu stiu exact ce faceam, parca ne uitam la un film dar nu pot sa bag mana in foc. La un punct anume a aparut fostul meu prieten.Cand a aparut el eram doar eu si verisoara mea intr-o sufragerie semimobilata. El ( fostul) mi s-a adresat cu un comentariu ce in vis parea a avea logica dar in realitate nu!A spus ceva de genul "Am sa plec acum dar ma voi intoarce, cum am mai facut..sti nu?" si mi-a zambit complice.Repet ,nu am idee in realitate despre ce vorbea dar in vis paream dumirita. A plecat, apoi in vis a aparut unchiul si mama mea. Eu vorbeam cu verisorul meu despre cerealele care ne plac , asta in timp ce mancam cereale direct din punga. Nu mai stiu de ce si cum am ajuns brusc in baie unde a venit mama dupa mine sa imi spuna ca mi-a luat niste dresuri. In prima faza nu am vrut sa le imbrac atunci dar, pana la urma am cedat gandindu-ma ca doar asa ma lasa in pace. Partea ciudata este ca m-am schimbat stand in chiuveta. In fine.. a revenit si fostul si din acel moment eram deja semi-treaza. Visam dar stiam ca visez si acea ultima parte imi este mai neclara decat tot 'filmul" de pana atunci. Nota informativa: era color visul ,cred, cert este ca era seara. Multumesc frumos ,anticipat, pentru timpul acordat!!! Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. sal
    am visat aseara pe fata care imi place mie
    era la munca si imi spune sa merg cu ia undeva
    se duce la masina ma duc si eu si cand deschid portiera
    ia era in spate cu multe oua in brate intr-o plasa....
    si cand sa plecam sa terminat visu....astept o parere multumesc

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ma numesc Florentina si sunt nascuta pe 26.02.1993. Aznoapte am avut un vis foarte ciudat urmat de o intamplare si mai ciudata (tin sa mentionez ca eu visez foarte foarte rar si tin minte doar cosmarurile) se facea ca eram acasa la mine cu mama si din bucatarie auzeam ca venea un planset de copil, am mers sa vedem ce sau cine este acolo si am observat ca pe masa bucatariei era un copil imbracat in albastru sau bleo, nu mai tin minte exact care culoare, am intrebat-o pe mama ce cauta copilul asta la noi si m-am dus sa il iau in brate. Imediat ce l-am luat in brate a inceput sa vorbeasca (era copil micut care nu poate vorbi ) iar vocea era foarte groasa si fioroasa intr-un fel. Cand am vazut asta am spus "Doamne fereste! ce are copilul asta" si dupa aia i-am spus "In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh " si cand am terminat de zis a treia oara m-am trezit si era cutremur (data 06 spre 07.07.2012 ora 1.30) eram speriata in primul rand de modul in care imi vorbea copilul si in al doilea rand ca m-am trezit dintr-un soc si am dat de altul...as vrea sa stiu foarte mult daca visul meu are vreo insemnatate, v-as fi recunoscatoare sa imi spuneti, sunt putin speriata...

    RăspundețiȘtergere
  30. salut,
    sunt Raluca nascuta in 12.09.1988, in Huedin, judet Cluj, locuiesc in Gilau, jud. Cluj, am visat ca stateam cu sotul meu pe un pod mate in Cluj-napoca intr-o baraca mica, acolo lucram, si legam niste baloane de un gard cand a venit o vaca, eu am intrat inauntru si am inchis repede usa, atunci vaca a inceput sa dea cu coarnele in usa. eu si sotul meu am sarit pe geam de pe pod.(am ajuns sub pod) si am fugit. ma poti ajuta te rog, ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  31. Am visat o soba care era stinsa nu avea foc in ea. Se facea ca am desfacut capacul de sus al sobei si am scos de acolo niste copii care stateau f inghesuiti acolo. se facea ca eu stiam de ei ca sunt acolon si m-am grabit ca sa ii scot sa nu cumva sa se sufoce . Cand am deschis capacul am crezut ca se asfiziasera si ca erau morti. mi-a fost f ciuda ca au murit acolo asfixiati,dar la un moment dat au inceput sa miste si eu repede i-am scos de acolo pe rand ca erau presati. Mentionez ca ,copii nu ii cunosteam nu erau ai mei dar se facea ca m-am dus f decisa la acea soba sa scot acei copii de acolo sa le salvez viata. Ce inseamna asta. Am fost f bucuroasa cand am vazut ca misca.

    RăspundețiȘtergere
  32. buna ziua m-am trezit tremurand specific ca a fost un vis in toiul zilei am visat ca ma certam cu iubitul
    chiar l-am si lovit peste gura,eram disperata si plangeam cu disperare cu gura deschisa,parca numai aveam aer si apoi am auzit fetita mea strigandu-ma de cateva ori mama si incercam cu disperare sa vad de unde ma striga si simteam cum ma napadesc cele mai grele ganduri...atunci m-am trezit si am cautat semnificatii,dar nici una mai satisfacatoare,mai ales ca explica cate un cuvant si nu pot face nici o legatura daca a-ti putea sa ma ajutati cu un raspuns va multumesc din suflet visul este sincer nu-mi amintesc axact detaliul asta ,dar imi pare alb negru nu reusesc gandindu-ma sa vad vreo culoare numele meu este adina claudia nascuta la 24.07.1980 in petrosani acum locuiesc in mannheim.sper sa va faceti timp pt un raspuns cat mai repede.va roooog...multumesc frumos













    RăspundețiȘtergere
  33. buna sunt daniela si aseara am visat ca un baiat a murit si mi a dat o scrisoare iar eu am inceput sa plang mult si el apoi a disparut

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna ziua! Numele meu de botez este Elena. Data nasterii 5.05.1985 Loc. Pascani, Jud.Iasi, România . Aseară am visat un baietel de câteva luni dezbracat, nu radea dar nici nu plangea. Stătea in pat iar eu si prietenul meu stateam in jurul lui!!! Multumesc. Acum locuiesc in București, România!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ziua! Din visul meu nu imi aduc aminte decat pasaje fragmentate! La un moment dat am intrat intr-un apartament cu mai multe incaperi iar in acele incaperi erau o sumedenie de paturi ocupate de fete.Nu le-am vazut.Doar stiam! Am intrat intr-o singura incapere de la intrare,unde, era o fata aproximativ de o seama cu mine.Foarte zambareata de altfel. Incaperea respectiva era un pic intunecata si aproape inghesuita de un nr mare de papusi. dupa aceasta,nu stiu cum, am ajuns la un bazin foarte mare de inot in aer liber.Nu stiam sa inot,dar cumva reuseam sa ma mentin la suprafata fara a fi insa infricosata de un posibil inot. Plimbandu-ma pe acolo,am ajuns pe marginea bazinului unde toate persoanele de acolo isi lasasera bijuteriile.Erau foarte multe si majoritatea aveau pietre maricele de jad...Mi-au atras atentia niste cercei cu jad (ador jadul) si m-am gandit sa ii fur pt ca s-ar potrivi la bratara mea de jad. Nu am reusit deoarece erau foarte multe persoane care m-ar fi vazut! Apoi m-am trezit .Nume : Edwina-Floriana Data nasterii:01.08.1990 Localitate Craiova/Dolj

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ziua, numele meu este Mihaela Cristina, m-am nascut pe 24 Noiembrie 1992, in Bucuresti, unde locuiesc si in prezent. Visul in privinta caruia sper ca ati putea sa ma ajutati este urmatorul: ieri seara am visat ca ma aflam in incinta scolii generale unde am fost eleva timp de 8 ani (acum sunt la facultate si nu mi-am vizitat scoala generala de ani de zile, deci mi se pare unpic bizar locul din vis...) eram la etajul 3 al scolii, in fata salii unde obisnuiam sa am orele de fizica, materia mea preferata pe atunci, usa era inchisa, erau multi oameni pe hol> colegi de la faculate, cativa colegi de liceu, dar si cativa copilasi de ciclu primar, toti aveam ghiozdane in spate, toti eram divizati in mici grupuri, stand de vorba. Colegii mei de la facultate butoanu telefoanele si cativa fumau.Eu stateam la geam si ma uitam dupa cineva. Era cald afara, era innorat, fara nici un pic de soare, dar vedeam copacii verzi din curtile blocurilor de langa scoala. Tot visul a fost in culori, dar m-am bucurat sa vad ca natura era vie. De la etajul 3 se vedea toata curtea scolii. Curtea era pustie pana la un moment dat cand vad ca apare un bun prieten de-al meu. Deschid geamul, ii fac semn cu mana, el zambeste si ma saluta. Apoi, de undeva de pe hol aud numele meu, Mihaela. Uit cu totul de prietenul meu din curte deoarece recunoc vocea. Ma uit in drepata mea, vad o persoana pe care o recunosc, stand cu spatele spre mine, butonand telefonul, Era fostul meu logodnic, care, tot stand cu spatele spre mine imi rosteste doar primul nume din nou. Simt emotii. Apoi se intoarce spre mine, moment in care imi taie rasuflarea cu totul, si imi zambeste larg si calduraos si ma striga din nou, doar pe primul nume. Doar Mihaela. Ii zambesc shi eu si simt emotii puternice. Ma bucuram nespus ca era acolo. Atunci m-am trezit...motivul pentru care acest vis ma perturba este ca, in viata reala, eu si fostul meu logodnic, cel ce imi striga numele in vis, ne-am despartit acum vreun an de zile, nu ne vorbim deloc de luni intregi, el s-a mutat din oras si am inteles ca este implicat intr-o relatie cu alta fata. Sentimentele mele pentru el sunt neschimbate in ciuda tuturor acestor lucruri, l-am visat mult in ultimul timp dar am zis ca este doar din cauza emotiilor, dat fiind ca eu il iubesc iar el ma ignora total, ba chiar isi reface viata cu altcineva. Niciodata nu m-a stricat Mihaela, nici macar cand eram prieteni, dat fiind ca el nu este roman, Cristina a fost mereu mai usor de prontat pentru el...chiar si in vis, a accentuat "h" foarte tare :)) Mama mea considera ca ma gandesc la el prea mult si de aceea il visez tot timpul...Va rog, daca puteti sa ma ajutati...Va multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna ziua, numele meu este Mihaela Cristina, m-am nascut pe 24 Noiembrie 1992, in Bucuresti, unde locuiesc si in prezent. Visul in privinta caruia sper ca ati putea sa ma ajutati este urmatorul: ieri seara am visat ca ma aflam in incinta scolii generale unde am fost eleva timp de 8 ani (acum sunt la facultate si nu mi-am vizitat scoala generala de ani de zile, deci mi se pare unpic bizar locul din vis...) eram la etajul 3 al scolii, in fata salii unde obisnuiam sa am orele de fizica, materia mea preferata pe atunci, usa era inchisa, erau multi oameni pe hol> colegi de la faculate, cativa colegi de liceu, dar si cativa copilasi de ciclu primar, toti aveam ghiozdane in spate, toti eram divizati in mici grupuri, stand de vorba. Colegii mei de la facultate butoanu telefoanele si cativa fumau.Eu stateam la geam si ma uitam dupa cineva. Era cald afara, era innorat, fara nici un pic de soare, dar vedeam copacii verzi din curtile blocurilor de langa scoala. Tot visul a fost in culori, dar m-am bucurat sa vad ca natura era vie. De la etajul 3 se vedea toata curtea scolii. Curtea era pustie pana la un moment dat cand vad ca apare un bun prieten de-al meu. Deschid geamul, ii fac semn cu mana, el zambeste si ma saluta. Apoi, de undeva de pe hol aud numele meu, Mihaela. Uit cu totul de prietenul meu din curte deoarece recunoc vocea. Ma uit in drepata mea, vad o persoana pe care o recunosc, stand cu spatele spre mine, butonand telefonul, Era fostul meu logodnic, care, tot stand cu spatele spre mine imi rosteste doar primul nume din nou. Simt emotii. Apoi se intoarce spre mine, moment in care imi taie rasuflarea cu totul, si imi zambeste larg si calduraos si ma striga din nou, doar pe primul nume. Doar Mihaela. Ii zambesc shi eu si simt emotii puternice. Ma bucuram nespus ca era acolo. Atunci m-am trezit...motivul pentru care acest vis ma perturba este ca, in viata reala, eu si fostul meu logodnic, cel ce imi striga numele in vis, ne-am despartit acum vreun an de zile, nu ne vorbim deloc de luni intregi, el s-a mutat din oras si am inteles ca este implicat intr-o relatie cu alta fata. Sentimentele mele pentru el sunt neschimbate in ciuda tuturor acestor lucruri, l-am visat mult in ultimul timp dar am zis ca este doar din cauza emotiilor, dat fiind ca eu il iubesc iar el ma ignora total, ba chiar isi reface viata cu altcineva. Niciodata nu m-a stricat Mihaela, nici macar cand eram prieteni, dat fiind ca el nu este roman, Cristina a fost mereu mai usor de prontat pentru el...chiar si in vis, a accentuat "h" foarte tare :)) Mama mea considera ca ma gandesc la el prea mult si de aceea il visez tot timpul...Va rog, daca puteti sa ma ajutati...Va multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  38. Am visat ca stateam langa un morman de pamant. Era negru , si vorbeam cu cineva caruia nu ii puteam vedea fata . Il intrebam cum fac sa acopar santul care era la capatul mormanului de pamant. Si mi-a zis sa imping din pamant acolo . Asta am facut fara sa ma murdaresc intr-un fel , iar dupa un timp mi-a dat seama ca nu se astupa . si am intrebat daca mai trebuie ca nu se astupa. Si mi-a raspuns ca probabil persoanele care sunt ingropate acolo nu vor sa plece . Le-am numar erau 4 in visul meu .. Am spus catre persoana care nu o vedeam, ca nu vad motivul ca toate cele4 erau bune mai putin a 3-a persoana era rea. Si atunci am vazut un chip de fata blonda care statea pe margine si zambea si stiu ca i-am pronuntat numele 'Laura'. Apoi m-am trezit . Astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna. Numele meu este Cosmina Andreea si sunt nascuta pe 22.01.1996in pitesti. Peste 2 luni o sa particip la olimpiada de geografie unde mereu am fost printre primii in ultimii 2 ani. Noaptea trecuta am visat ca era noapte si urmau sa se afiseze rezultatele. Aveam cea mai buna lucrare si i-as fi depasit pe toti cu multe puncte mumai ca atuci cand s-au afisat rezultatele la mine scria 000 si eram pe locul 13, sub mine fiind doar cativa absenti. Locul 1 avea 66 de puncte si eu am inceput sa plang pentru ca stiam ca facusem mult mai bine. L-am sunat pe profesor care a incercat sa ma incurajeze spunanadu-mi ca va rezolva el. Am intrat inauntrul scolii sa intreb ce s-a intamplat si am auzit vorbind doua femei de servici despre lucrarea mea care fusese anulata pentru ca scrisesem cu un alt pix intr-un loc din lucrare, ceea ce fusese considerat semn. A venit apoi profesorul si am facut o cerere pentru a-mi fi recorectata lucrarea si apoi in timp ce asteptam rezultatul m-am trezit. Am fost insa marcata dupa vis de nume, in principal de cei trei de zero (in mod normal la concursuri n se scrie decat unul) si de faptul ca locul unde s-a petrecut, acea scoala, era exact locul unde participasem prima data la olimpiada. Ce parere aveti despre visul meu?

    RăspundețiȘtergere
  40. Am visat ca am lovit cu mana dreapta neintentionat fata la care tin... noi defapt ne jucam si ne simteam bine pana cand ea incepe sa planga zicand ca am livit-o in stomac..va rog daca se poate un ajutor ! va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna! ma numesc Maria Dumitrascu, sunt nascuta pe 18.11.1993 in Bucuresti, unde si locuiesc. am visat azi dupa amiaza, un vis foarte ciudat si real, color. eram langa o fata tanara, imi amintesc si chipul, atat de real era.. era un fel de ghicitoare, mi-a pomenit ceva de data de 5 august,mi a zis ca de aceea trebuia sa ne intalnim, ca ne am mai intalnit odata. am pus o sa mi ghiceasca in palma daca ma voi impaca cu fostul meu, mi a luat palma, si desi eram sigura ca va zice nu, tot repeta ca ma voi impaca. si m am trezit. este doar subconstientul meu?, eu iubindu-l inca pe acel barbat.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna.Numele meu e Daniela, data14.02.1985 Bistrita, jud BN.Sunt curioasa ce semnificatie are visul meu, desi nu imi amintesc multe din el,am visat ca eram in camera iubitului meu si eram foarte fericita pentru ca el statea in fatat mea pe scaun cu un bebelus in brate infasat din cap pana in picioare, asa cum se facea pe vremuri cu fasa alba, si era tare fericit cu copilasul in brate iar pe copil batea o raza lunga de soare.(nu stiu sigur ce era cred ca era baietel si dormea in brate la iubitul meu)(Mentionez ca am o fetita de 5 anisori cu altcineva desi nu cred ca are ceva legatura visul cu ea).Cu cateva seri inainte am visat ca eram gravida si tot asa eram la el acasa in camera lui si ma mangaia foarte fericit pe burtica eram veseli amandoi.(mentionez ca eu locuiesc cu ai mei ,iar el cu ai lui).Ce semnifica faptul ca am visat bebelus la el in brate ?

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna ! :)
    1.Mihaela Lavinia
    2. 02 august 1999
    3.Tg-Jiu
    4.Motru-Gorj

    Aseara am avut un vis ciudat(mi se pare mie). Eram cu parintii si cu o bebelusa , de vreo 3 luni. Mama zicea ca sunt eu cand eram mica. O luam in brate si ma jucam cu ea, era foarte fragila.Imi era foarte simpatica , si zambea cand ne jucam. Va rog sa ma ajutati, daca puteti . Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  44. buna ma numesc irina sunt din braila si am 18 ani...am visat aseara ca eram insarcinata si eram cu prietenul meu si niste amici la mare ..dupa cateva zile am nascut nu am visat nasterea dar in vis nu mai aveam burta mare si aveam o fetita mica pe care o tinea prietenul meu in brate si era frumoasa avea gura mica si ochii albastri ca ai mei si era blonda ca mine si avea gropita in barba ca prietenul meu..in vis la un momendat apaream la iarba verde si ne jucam volei si ea a tipat intr-un fel de bucurie ..si dupa stateam langa prietenul meu si o tinea in brate si atunci m.am uitat la ea si ma gandeam stiind ca am 18 ani ce o sa zica alde mama si peste cateva minute m.am trezit :) astept raspunsul tau chiar sunt foarte curioasa am citit multe lucruri pe net despre semnificatia viselor

    RăspundețiȘtergere
  45. am visat ca ma impungea o vaca .eu fiingd intr'o masina! e de rau ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna am visat ca eram cu o fata care imi era foarte buna prietena dar de cativa ani ne'am certat si nu mai vorbim bn in vis eram inca prietene si se facea ca ea avea o fetita de 9 ani si mi'a zis ai vazut'o pe fata aia ? Eu nu o vaxusem I'am zis ca nu si mi'a zis ca este fetita ei de 9 ani si bn visul a fost mai lung dar canf m'am trezit parea ca si cum ar fi fost real. Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  47. buna ziua. ma numesc emilia sunt din galati si sunt nascuta pe 27.04.1981. astazi am visat o fetita mai marisoara ma jucam cu ea,o pupam dar nu era amea...era creata...eu,nu am copii. imi doresc mult copii si poate de aceea sunt stresata de acum de copii. era visul in culori vii. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ma numesc Adina Data nasteri 7.12.1995am visat noaptea trecuta ca aveam un copil si prietenul meu mi la adus la mine in pat ca plangea iar cand am vrut sal iau in brate ma intins mainile.lui mici catre fata sa ma atinga si lam lasat dupa la-m luat in brte si am zis ca va dormi cu noi in paat era foarte mic copilu si frumos

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua, numele meu este Alina. In urma cu 5 luni am ramas insarcinata, pe atunci imi doream o fetita deoarece mai am un baietel. La aproximativ 1-2 luni de sarcina am visat o fetita in jurul varstei de 5 ani, imbracata intr-o rochita alba venind din partea mea dreapta , vesela si topaind de pe un piciorus pe altul. Se opreste in fata mea, ma saruta pe burta si imi spune ca este baiat. Da, chair este baietel , cu toate ecografiile confirmate.Va rog sa imi spuneti ce reprezinta acest vis si legatura cu fetita in alb. Mentionez ca dupa de imi da vestea fetita isi continua drumul spre stanga la fel de vesela, iar eu sunt suparata la inceput de faptul ca este baiat, iar apoi devin foarte bucuroasa si fericita. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  50. Bună . Azi după amiaza am adormit fiind foarte obosita și în 2 ore am visat ca eram insarcinata în ultima luna . Mai aveam 2 săptămâni și trebuia sa nasc. Simțeam de parcă era real Cum îmi atingeam burta cu degetele și apăsam ușor iar bebe îmi răspundea dând cu piciorușele sau cu mânuțele . Simțeam totul ca și Cum e real . Îmi visam numai burta. Iar la un moment dat iam spus prietenului meu sa îmi pregateasca o mica valiza pentru ca simt ca în 2 3 zile nasc . Simțeam foarte real și parcă mă durea când îmi dădea cu piciorușele în burta. Era o durere suportabila dar mă durea destul de tare . Ce este mai ciudat e ca am visat o și pe mami insarcinata și ea la 44 de ani . Dar ea mai avea 2 luni pana năștea și nu se plângea de nimic nici de dureei nici nimic . Nu am mai avut vise pana acum ca as fi insarcinata . Am 21 de ani . Stau în torino italia dar mam născut în bacau România . Mă numesc andreea . Sunt născută pe 30 noiembrie în 1993 și visul meu era color .

    RăspundețiȘtergere
  51. buna ziua,astazi spre dimineata 22.02.2015 am visat si eram de fata cand intr-o casa a luat nastere o broasca testoasa destul de mare si inchisa la culoare.Am asistat la acea nastere,dupa care toata atentia era indreptata catre mine,adica unde ma vedea venea dupa mine,unde imi auzea vocea se urca sa ajunga la mine.La un moment dat imi era chiar frica,era permanent pe urmele mele.marinela 07.07.74,nascuta in Buc.locuiesc in Buc
    Va rog din suflet sa-mi raspunde-ti,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna sunt oana daniela, data nasterii 25.08.1967, in bucuresti, acum locuiesc tot in bucuresti, am visat dimineata inainte sa ma trezesc ca eram in pat cu iubitul meu si linga el era o femeie blonda, pe care el a sarutat o parca parinteste pe frunte aerau dezbracati si eu l am intrebat ce fac ei acolo. el s a uitat la mine nu a raspuns nimic si a dat din cap. Ciudat este ca atunci cind m am trezit si i am spus ce am visAT A ZIS CA SI EL a visat o femeie blonda si ca la fel el statea intre mine si ace femeie blonda.Sper sa nu pateasca ceva, multumesc astept raspunsul.

    RăspundețiȘtergere
  53. buna.ma numesc Mirela (nascuta in Negresti-Oas,dar locuiam in Calinesti-Oas,Satu Mare; acum locuiesc in Timisoara)
    Am visat ca eram la partie,era multa lume. si am gasit un bebelus abandonat,gol,sugrumat de sfoara unei sanii(sanie). toti treceau pe langa el fara sa-l bage in seama.nu respira. l-am surescitat,si-a revenit. si am mers cativa km pe jos ca sa caut un spital.(era fix orasul in care m-am nascut,Negresti-Oas) l-am lasat acolo in ingrijire. m-am intors la partie cu parintii,si l-am gasit iar acolo,era imbracat de data asta,dar iar abandonat. parintii mei insistau sa-l las acolo,l-am luat si l-am dus la adapost la cabina portarilor,celor care aveau grija de partie. l-am lasat acolo,i-am dat lapte dintr-o cana,era f flamand,l-am invelit,si l-am lasat acolo,cu speranta sa-si gaseasca pe cineva. parintii insistau sa ma intorc la masina. m-am intors in masina,lasandu-l, dar aveam inima sfasiata,gandindu-ma ce o sa se intample cu bebelusul.

    RăspundețiȘtergere
  54. am uitat sa va scriu data de nastere. 28.12.1988. Mirela (Nascuta in Negresti-Oas,Satu Mare; momentan Timisoara)

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna ziua, ma numec Leora si in ultima vreme il tot visez pe fostul iubit, da il doresc sa vina inapoi dar nu revine. Si nu ca masi cand des la el, finca despartirea a fost acum 6 luni. Si de cand ne-am despartit tot visez cu el. La un momendat am visat ca sa schimbat o poza pe fb si 1 zi dupa am vazut ca chiar a fost schimbatao. O data am visat ca o sa ma contacteze si o sa revina la mine dar aceasta nu sa intmplat. Iar in vis am smene foarte clare si chiar fata imi est clara si subcostientul imi spune ca este el. Ultimul vis a fost foarte ciudat am visat ca il urmariam fugind dupa masina lui dar in acea masina erau 2 persoane, si am visat ca o sal mai vad dar cand. Si visul mia dat 2 frasze unde imi spune ce candeste si a 2 a frazi are cifra doi. Nu stiu ce sa ma mai fac nu stiu daca se mai inoarce sau ce sa intmpla cu visele mele. Vazusem un inel la el la gat (acest inel eu il daduisem) si a doua zile inainte am visat un inel o verighe pe jos in vis.
    As vrea sa stiu numai de ce tot visez despre el si sunt chesti care devin realitate si altele nu ? mi se inmpla des acestea un vis mia spus ca am sa fiu bolnava si chiar asa este. Citisem sa lumanarea rosie este ca fostul iubit se va inoarce (o data chiar asa a fost un fost iubit sa intors) si dupa ce ma despartisem de actualul, am visat o lumanare rosie aprinsa( dar nu sa adeverit de data aceasta) si visele sunt din tot mai acentuate despre acesta.
    Visele mele incep sa ma sperie. as putea sa am un raspuns te rog?
    am vise care sunt legade defait una de alata !

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna
    Sunt Liliana Ionescu 02.02.1970 , 12.30 in Bucuresti
    Am visat ca am gasit bani multi pe jos, mergeam iar pe jos am gasit bacnote multe de 50 lei si de 10 si 1 leu, foarte multi, mergeam faceam 2 pasi si adunam bacnote multe, pana mi-am umplut buzunarele si mainile si ma miram de unde sunt asa de multi. Ce semnificatie are acest vis, va rog sa-mi spuneti.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  57. Liliana, 02.02.1970 - 12:30 Bucuresti
    Am visat ca am alergat dupa un autobuz plin cu oameni si cautam un loc pe scaun, eram cu mama mea care avea un bebelus in brate nu stiu ce sex avea bebelusul, dar era foarte mic, cateva luni. Am intrat in autobuz era plin, si pe unele scaune erau niste genti puse ca semn ca erau ocupate acele scaune. M-am uitat in tot autobuzul si nu am gasit nici un loc, atunci in stanga am luat geanta de pe scaun am pus-o jos si m-am asezat pe un scaun din stanga autobuzului. Stand eu asa, mi-am ridicat privirea si am vazut-o pe mama cu bebelusul in brate nu isi gasise loc, atunci m-am ridicat si i-am cedat eu scaunul. La un moment dat apare si tatal meu care este mort de 2 ani jumate si se uita si el si gaseste un loc in dreapta autobuzului mai in fata. Eu am ramas langa mama mea in picioare satisfacuta ca amandoi stau pe scaun si au gasit un loc in autobuz. Acesta este visul meu. Va rog sa-mi spuneti ce semnificatie poate avea.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  58. Bună.
    Numele meu este Mihaela
    Sunt născută pe 10/11/1994
    Am copilărit primii șapte ani într-o comuna din Delta Tulcea, iar apoi ne-am mutat cu familia în orașul Tulcea.
    Acum locuiesc în Anglia, schimbând oraș după oraș.
    Visul a fost color, culorile nu erau foarte intense ci genul peliculelor de film din sec trecut.gen sepia.
    Și eu visez foarte mult...uneori cate patru visuri diferite pe noapte, și mi le amintesc aproape întotdeauna.

    Noaptea trecuta am visat ca eram detectiv și urmăream un criminal extrem de violent.Criminalul se ascundea într-un hotel mare și suna conducerea hotelului pt șantaj. Eu împreună cu conducerea hotelului și câteva ajutoare din politie eram în camera de supraveghere video așteptând următorul apel.A sunat și proprietarul hotelului a răspuns (era un telefon fix de prin secolul trecut, de culoare crem). Se auzea un zgomotul de fundal, însă proprietarul nu a reușit sa îl identifice. Astfel ca i-am luat telefonul și am ascultat, era un zgomot produs de mașinile de spălat. Următoarea lui victima urma sa fie o menajera, însă am reușit sa ajung înaintea lui și luând un mop,l-am rupt în doua și am ucis criminalul cu ascuțisul cozii rupte (din lemn).Mi-am chemat ajutorul(partener) și improvizand o targa dintr-un sac alb de rafie i-am pus cadavrul, ca sa îl scoatem din clădire, era foarte mult sânge la locul unde l-am ucis pe criminal, cat și pe corpul acestuia. Urcând din subsolul clădirii (spălătoria hotelului) îmi amintesc menționând (în engleza -locuiesc în Anglia de ceva timp) cu teama ca sper ca acesta este criminalul pentru ca nu mi-ar plăcea sa merg la închisoare.
    Criminalul și-a revenit și s-a mai tăiat singur de la bust în doua, iar după autopsie, cadavrul devenise mult mai ușor, avea încă suflare în el și s-a tăiat singur în și mai multe bucatele. Ciudat.... Nu ii știu semnificația.

    Menționez ca m-am visat bărbat detectiv, dar nu sunt nici bărbat și nici detectiv, dar cred ca îmi doresc în secret sa fiu amândouă.

    Multe mulțumiri pentru citire și publicare. Iar dacă ați avea câteva idei cu privire ar fi geníiiiiiial!!!!

    RăspundețiȘtergere
  59. Bună ziua ma numesc Mădălina am 22 de ani sunt nascuta pe data 23 aprilie si sunt din București de curând am avut o pierdere a sarcinii copilul pe care îl aveam în pântec s a oprit din evoluție și a murit....și după o săptămână am avut un vis cu o fetita care plangea și ma chema la ea și soțul meu m a tras de mana și mi a dat o palma gen ca sa nu ma duc...și n am ajuns la ea...îmi puteți scrie semnificația acestui vis va rog frumos

    RăspundețiȘtergere
  60. Am urmat cele mai multe dintre aceste excremente și a înșelat. Chiar i-am vedea unele dintre ele pentru a rescrie ceea ce am scris în rețea.
    Cele mai multe dintre aceste persoane pe care le spune o mărturie falsă și îngrijire, ele sunt o grămadă de zaruri și a fraudei.
    Singura persoană care poți avea încredere într-adevăr o vraja pe DR Okija IKE IS adresa dvs. de email este okijaik@gmail.com, mi-ar fi adus aici țări dacă este posibil.
    El a făcut o mulțime de lucruri îmi amintesc, dar cele mai multe din ceea ce a făcut el, așa că a trebuit să mă ajute cu cancer, si, de asemenea, ma ajutat înapoi slujba mea și căsătoria mea. E mare si l-am găsi INTERNET La fel cum fiecare persoana asistat, dar de fapt este o rolă vraja reală și foarte bună. Sunt încă foarte recunoscător DR Okija IKE salva viața și căsătoria mea. Vreau să știți că tot nu trebuie să încerci pe altcineva, în afară de acest tip.
    A lua legatura cu dvs. de email este okijaike@gmail.com Mai jos este expertiza lor VĂ MULȚUMESC.
    BINE ATI VENIT la soluția TEMPLE
    Te-ai saturat de a lansa valuri mici, care oferă mai mult decât o speranță falsă?
    Ești dezamăgit de viața ta ??
    Nu toate formele de viață?
    okijaike are o rata mare de succes în următoarele cazuri:
    1). Ia-iubitul înapoi (Dragoste Spell)
    2). Ia inima pe care o iubesc
    3). Oprire Divorțul
    4). senzualitate
    5). Break Up si sa ma intorc la favoritul meu
    6). Vânzare rapidă am scrie poțiuni pentru a crește clienților enterprise.
    7). vraja pentru a vindeca nebunia / tensiune / vicii / boli psihice.
    8). explica de a dobândi jocuri / loterie / cazino.
    9). o vrajă pentru a obține locul de muncă plătit.
    10). competențe sunt de vindecare la distanta.

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna!Numele meu este Marian Ana Maria,m-am nascut pe 3 ianuarie 1992 in Focsani,locuiesc in Tulnici(judetul vrancea)
    Am visat ca tineam in brate o fetita,fetita mea....era cea mai frumoasa fiinta pe care o vazusem vreodata.Radea si eram atat de fericita,practic simteam iubire,o iubire enorma,O tineam in brate.La un moment dat,eram intr un rau iar ea s-a transformat in ceva foarte mic si am pierdut o....A fost cea mai urata senzatie,chiar si dormind,simteam disperare si cred ca am si plans prin somn...cat a mai durat visul,am cautat o,eram disperata....Tin sa mentionez ca nu am copii

    RăspundețiȘtergere
  62. Roxana 04.10.1991 zodia balanta nascut in piatra neamt,am visat aseara un perete alb mare pe care era scris 23.03.2009 si eu inceracam sa sterg data.sincer data asta nu simbolizeaza nimic pentru mine..deci help

    RăspundețiȘtergere
  63. Ma puteti ajuta cu un rspuns? Ma intalnisem cu un amic afara la plecare ma luat in brate si deodata parca imi aparuse imaginea fostului meu iubit de care sunt despartita speriata mam dat in spate si persoana respectiva sia dat seama ca ceva nu e ok .Nu era un vis ce poate insemna credetima nu sunt nebuna sunt o persoana cat se poate de normala

    RăspundețiȘtergere
  64. Ma numesc Maria si sunt nascuta pe 21.04.1961 ,am visat ca urcam niste scari si in spatele meu apare clona mea ,m-am speriat si ia a incercat sa ma sarute si a disparut ,eu am grabit pasul am ajuns intr-o locuinta cu mai multe camere unde se construia inca,erau multe femei si una m-a intanpinat sa ma duca in camera in care voi sta. A fost un vis de zi.

    RăspundețiȘtergere
  65. Maria 02.02.1975
    Eram undeva la o curte,erau mai multi copii
    O cunoștință m-a rugat sa ma uit la fetița ei și sa o supraveghez...era mai zburdalnica de felul ei
    dar eram în brate cu băiețelul altei cunoștințe în brate și am mers sa schimb scutecul băiețelului și fetita a început sa tipe și sa plângă sa nu ma ating de scutece ca sant ale ei....încercăm sa o calmez....dar ea tot sărea... și cade la un moment dat pe spate....leșina și ochii în s-au înroșit
    momentul a fost groaznic...ma speriasem rău...am luat-o în brate ...nu avea suflare și se învinețit....am crezut ca a murit....
    strig disperata sa cheme salvarea și sa vina părinții....in momentul când au venit și fetita s-a trezit dar vorbea incoerent...și începeam sa le explic ce se întâmplase și ea aproba ca asa era...și ca eu eram nevinovata....dar se vedea în spate la ceafa sânge și se pierdea bucăți de creier...
    M-am trezit fff speriata...(fetița avea 5-6 ani,băiețelul 1-2 ani)
    Băiețelul îmi plângea în brate....in schimb fetița era vesela și se juca cu alți copii....dar din când în când se uita la mine....asa m-a observat ea pe mine ca vreau sa schimb scutecul
    Va rog ...ce inseamna...
    davidmaria1975@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Bună! Am visat acum o luna, două ca eram la olimpiada de matematica , visul era color, in jurul meu colegi , insă la un moment dat am inceput sa scriu niste cifre...doi de 9 imi pare cu 5,6 si 7 ....nu imi amintesc foarte clar dar stiu ca atunci cifrele acelea mi-au dat ziua mea de nastere 23 tin sa mentionez ca ziua mea este (23.03.1998). In vis ma grabeam scriam repede si aduna-te cifrele in vis mi-au dat si un numar de 54 acesta stiu sigur...ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
  67. Bună ma numesc Andra Elena si am 18 ani , din Mioveni, acun o luna, doua am avut un vis ciudat in care se facea ca eram la olimpiada de matematica , visul era color tin sa mentionez că sunt nascuta pe 23.03.1998. In vis incepusem sa scrii niste cifre: 6,9,9 ,7 imi pare..nu mai stiu sigur toate cifrele insa atunci cand ma.m trezit am calculat si imi dadea ziua 23... in vis rezultatul final al calcului a fost 54.. nu inteleg ce vrea sa spuna acest vis

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna eu mereu am vise ciudate dar asta nu îl inteleg : Am visat ca eram la niste tigani care habar am de unde ii cunosc si ca o ajutam pe "soacra mea " sa fuga desi eu aveam un iubit pe care îl am si in sealitate doar ca ne certasem eram undeva la Rosiori si facem botezul fetei mele ceea mica era a iubitului meu.Mam dus cu baiatul ala si cu tăioaso s-o luam pe maicasa de la o benzinărie .maică-sa fugise cu un iPhone 6 ,eu zbieram la ala sa nu mai conduca asa ca facem accident si îmi moare copilul dupa botez îmi da iubitul meu mesaj sa ne impacam nu l-am văzut dar m-am dus la maicasa si i-am cerut sa mă ajute sa plec acasa i-am spus ca m-ai am bani la mine si ca nu vreau sa ii dau pe taxiu mi-am facut bagajele si băiatul ala era într-o alta camera sa barbierea si i-am spus ca vreau sa plec la jignit si eu făceam bagajul dar m-am trezit .Va rog explicatim si mi-e ce însemna mă simt foarte ciudat.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  69. Vreau să împărtăşesc o mare mărturie pe acest site cum GREAT MUTABA ajută-mă în care se încadrează insarcinata, eu si sotul meu au fost încercarea de a avea un copil de peste 4years, dar ele în cazul în care nici un noroc asa ca am decis sa contactati medicul de familie si dupa ce s-au făcut toate testul, a spus să ne că meu trompa uterina este nu functioning.then într-o zi am fost la birou atunci când un prieten de al meu care au aceeasi problema cu mine, toamna gravidă după ce ea a contactat GREAT MUTABA .ea regizat-mi să-l şi atunci când l-am contactat prin e-mail lui şi el a făcut purificare pe vraja sarcinii şi în 2weeks timp mă simţeam cum unele si am mers pentru a satisface medicul de familie care mi-a spus că eu sunt pregnant.if ştii că ai o problemă similară ca asta , sau orice problema de fertilitate si vrei sa fi insarcinata, puteţi contacta GREAT MUTABA prin E-mail: greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Hei sunt ai plâns că iubitul tău a părăsit tine si copii pentru o altă femeie, nu trebuie să mai plâng pentru că am fost în aceeaşi poziţie, până când am auzit despre Great Mutaba cum el a ajuta atât de mulţi oameni în relaţia lor astăzi pot cu îndrăzneală recomanda Mutaba mare pentru oricine care au nevoie de ajutor. El nu a făcut nu-mi, de asemenea, cred că el nu pot nu te prea. sunteţi într-adevăr un facator de minuni. Am încercat atât de multe role vraja şi psihic după soţul meu mi-a lăsat. Great Mutaba a fost singurul rolă vraja care ar putea să mă ajute... Pentru că aceasta este de fapt un templu de prosperitate în cazul în care puteţi obţine înapoi fosta ta iubita. Great Mutaba arunca o vraja de dragoste si sotul meu s-a schimbat pentru totdeauna, a făcut din el un om mai bun şi distanţat de toti iubitorii lui secrete. Sunt fericit să aibă o familie unită, nu a putut fi posibil fără efort Mutaba mare. Sotul meu este înapoi cu plin de dragoste şi sinceritate. Intre în contact cu Great Mutaba pentru relaţia ajuta E-mail-l la: greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Bunaziua
    Am visat ca ieram in parc foarte frumos cu fetita mea
    Sì Am intanlit un domn care mi-a dat o bratara albastra trasparenta in patratele si Am puso pe mana stanga.
    Iar pe partea interioara a bratari se facea ca pe fiecare patratica iera desenat niste sfinti.si niste pacate.Si cel care sa aratat in vis mi zis ca nui place un singur lucru..un patrat de la bratara sa illuminato de culoarea rosie care raprezenta pacatul meu.statul de anim era de pace..
    Ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua! Ma numesc maria am 21 de ani sunt nascuta PE 14 septembrie SI aseara am avut un vis Putin cam ciudat. Plate ma puteti ajuta Sa inteleg CE inseamna... Am visat ca mersesem intr.o casa ...in visits SI acolo se faces ca ar fi fantome p care le.am si vazut.. Dupa care am plecat acasa si acele fantome erau acum in casa noastra dar aveam impresia k nu for face mimic... Lasasem copilul singur on camera si cand m.am intors la el era tot zgariat la degetele SI avea sange PE data Mai mt la gurita... Din nou il lasasem singur SI cans am mers la el de data asta avea o lovitura la piciorus ca si cum s.ar fi vazut mischiul piciorusului... Visul era color... CE plate insemna?

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna ziua! Am visat o femei ce se asezase langa mine in timp ce dormeam. Tinea in brate un copilas mai micut care nu cred ca avea mai mult de un an sau doi si era fetita. Fetita era blonda si criliontata si radea non stop la mine . In rest nu imi mai aduc aminte. Ce poate sa insemne! Multumesc anticioat

    RăspundețiȘtergere
  74. Vreau să împărtăşesc o mare mărturie pe acest site cum GREAT MUTABA ajută-mă în care se încadrează insarcinata, eu si sotul meu au fost încercarea de a avea un copil de peste 4years, dar ele în cazul în care nici un noroc asa ca am decis sa contactati medicul de familie si dupa ce s-au făcut toate testul, a spus să ne că meu trompa uterina este nu functioning.then într-o zi am fost la birou atunci când un prieten de al meu care au aceeasi problema cu mine, toamna gravidă după ce ea a contactat GREAT MUTABA .ea regizat-mi să-l şi atunci când l-am contactat prin e-mail lui şi el a făcut purificare pe vraja sarcinii şi în 2weeks timp mă simţeam cum unele si am mers pentru a satisface medicul de familie care mi-a spus că eu sunt pregnant.if ştii că ai o problemă similară ca asta , sau orice problema de fertilitate si vrei sa fi insarcinata, puteţi contacta GREAT MUTABA prin E-mail: greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna,ma numesc dumitrita 17.01.2004,chisinau MD, ,azi lam visat pe fostu are 18 ani ,eu eram cu un baiat si prietena mea cea mai buna alergam si in fata mea era fostul meu si cu prietena lui ,eu am trecut pe linga el impreuna cu prietenii mei si fostul meu cred ca ma opservat ,apoi neam oprit din alergat si ii spun prietenii mele ca ,,cred ca nici nu mo opservat ,,apoi il vad pe fostu ca se apropie de noi ,si eu repede lam strins de mina pe baiatul care era linga mine,si fostu ii spune baiatului carel tineam de mina ,,sa ai grija de ea,, iar eu repeDe iam dat drumu de mina si iam zis ca nus impreuna cu el ,apoi fostu a plecat ,mai merg putin si prietena mea pleaca impreuna cu baiatul cu care eram ,eram singura iar in fata mea iar apare fostu ,statea cu niste fete apoi a plecat de linga ele si vine inspre mine si ma imbratisat si ma sarutat pe pe cap, dar nu mia zis nimic si A disparut ,apoi ajung in fata casei stateam cu niste prieteni sil vad iar pe fostu intro masina era cu parintii lui si iubita lui noua ,tot se uita la mn pe geam ,atit tin minte ,puteti sami spuneti ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  76. Dana Elena data nasterii 30/07/1985 am 3 copii.am visat ca am nascut fara sa fiu insarcinata un baiat foarte frumos,ca un ingeras,cineva ma urmarea sa i-l ia sa il dea la o persoana pe nume Doina asa spunea cei care ma urmareau,nu era cunoscuta si nici nu am vazut-o,am scapat la un moment dat si am ajuns acasa inde nimeni nu vrea sa accepte bebelusul sotul spunea ca nu il vrea ca nu e al lui.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  77. De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848....

    RăspundețiȘtergere

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...