joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Pesti


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Pesti 19 februarie- 20 martie, semn de apa, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planetele Jupiter si Neptun - nativii semnifica mistica si devotamentul.Sincer si afectuos, e uneori rezervat, iar alteori devine agresiv, are putini prieteni, dar buni si apropiati. Nu este prea atras de sport, dar il pasioneaza pescuitul si vanatoarea.

Primul decan - sever, serios, sobru si ambitios, nativul poate fi religios sau fanatic. Viata sa este aspra si instabila, cu vederi morale rigide, aspira catre adevar.
Al doilea decan - generosi, buni si drepti. Au calitati intelectuale si se vor bucura de succes.
Al treilea decan - poate ocupa functii importante in stat, este un luptator, agresiv chiar, curajos si plin de initiativa.

Efraim si Manasse corespund Pestilor - exprima dualitatea, contradictia. In vis apar ca doi frati care intotdauna o vor lua in directii diferite.

Citeste mai departe: Berbec 21 martie - 20 aprilie, semn de foc cardinal, masculin, dominat de planeta Marte - semnifica nasterea, elanul de inceput, vesnic ocupat cu ceva. Se organizeaza si se disciplineaza foarte bine, fiind vesnic ocupat cu cate ceva >>

Vise - Semnul Zodiacal Varsator


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Varsator 20 ianuarie - 18 februarie, semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus - nativii simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea.

Primul decan - pronuntate inclinatii artistice si spirituale.Rabdator, timid, modest, uraste violenta, alege singuratatea pentru a putea medita in voie.
Al doilea decan - cu o memorie exelenta si spirit inventiv, sunt extrem de receptivi la nou. Orgoliosi, inspirati, uneori neciopliti, cu un simt al umorului extrem de dezvoltat. Fiind foarte deschisi si vorbareti, tind spre cariera artistica.
Al treilea decan - sunt nebuni sau genii, amabili dar si barfitori, vorbareti dar si secretosi. Sunt inclinati spre fantezie, au o imaginatie extrem de fecunda si au obiceiul de a vagabonda fiind o fire visatoare, poetica.

Ruben corespunde Varsatorului - in vis ia forma: unor sulitasi, a infanteriei, emblema de steag.

Citeste mai departe: Pesti 19 februarie- 20 martie, semn de apa, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planetele Jupiter si Neptun - nativii semnifica mistica si devotamentul.Sincer si afectuos, e uneori rezervat >>

Vise - Semnul Zodiacal Capricorn


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Capricorn 21 decembrie - 19 ianuarie, semn de pamant, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de planeta Saturn - nativul este o persoana introvertita, inchisa in sine si rezervata iar trasaturile sale definitorii sun: organizare, disciplina si tenacitate. Un individ fricos, lacom si banuitor, dornic de cat mai multe bunuri materiale.

Primul decan - perseverent, consecvent, ingamfat, arivist, fara scrupule, e un om crud ce va reusi in viata cu orice pret. Are inclinatie spre politica, stie sa astepte cand e cazul. Poate fi extrem de caritabil, facand-o din datorie si mila crestineasca.
Al doilea decan - un tip pragmatic, violent si crud, fara lipsa de scrupule si de un arivism feroce. Nu prea are noroc in viata, probleme familiale, sfarsitul ii poate fi neasteptat.
Al treilea decan - foarte mandru si demn, perseverent si sclipitor, se remarca in locul in care traieste, amabil, constiincios, ii place sa faca lucrurile cat mai bine, aproape de perfectiune. Obtine succese materiale, dar nu sunt foarte norocosi si nici prea ghinionisti.

Neftali corespunde capricornului - apare in vis sub forma unei caprioare, care zburda liber prin padure.

Citeste mai departe: Varsator 20 ianuarie - 18 februarie, semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus - nativii simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea >>

Vise - Semnul Zodiacal Sagetator


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Sagetator 22 noiembrie - 20 decembrie,semn de foc, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Jupiter - sunt definiti de o inteligenta limpede si se vor realiza ca: magistrati, educatori, colonizatori, sportivi si filozofi.

Primul decan - curajos, amabil, fire fericita si generoasa. Din cauza orgoliului intra in dispute conflictuale, dar este stimat de cei din jur. Zeflemist, religios dar si desfranat in acelasi timp. Consecvent si ferm, patrunzator, se inconjoara de lucruri de bun gust.
Al doilea decan - Gaseste prilejuri de amuzament in imprejurari banale, este un visator, idealist, mai putin dinamic, dar idealist.Instabil si framantat, ii plac calatoriile si amintirile tulburatoare, romantic.
Al treilea decan - petrecaret si glumet, dezordonat dar intelept, ii lipseste dinamismul si spontaneitatea. Realizat pe deplin in plan personal, foloseste siretenia pentru a se apara.

Iosif corespunde sagetatorului - in vise apare sub forma unui copac plin de roade, a unei o ramuri inflorite sau plina de roade.

Citeste mai departe: Capricorn 21 decembrie - 19 ianuarie, semn de pamant, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de planeta Saturn - nativul este o persoana introvertita, inchisa in sine si rezervata iar trasaturile sale definitorii sun: organizare >>

Vise - Semnul Zodiacal Scorpion


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie, semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), dominat de planetele Marte (nocturn) si Pluto.trasaturile care il caracterizeaza sunt: dinamismul, dorinta de a invinge si mai ales spiritul de independenta si posesiune. La antipod, scorpionii negativi sunt violenti, distructivi, foarte razbunatori, viciosi, egoisti, deosebit de orgoliosi si de o gelozie devastatoare, adica genul de oameni de care e bine sa te feresti.

Primul decan - luptatori innascuti, mandri, pretentiosi, saraci, eleganti, umili, deseori sunt niste oameni geniali.
Al doilea decan - nativul este foarte orgolios, responsabil dar cu toane, uneori este nedrept si oportunist. Raneste apropiatii fara intentie, fiind certaret si provocator.
Al treilea decan - este mai putin agresiv si aspru in urmarirea intereselor sale, mai senzual, talentat, usuratic si foarte politicos. Cade dintr-o extrema in alta : vesel, uneori tacut, alteori palavragiu. Are aptitudini oculte si o viata greu analizabila.

Gad corespunde Scorpionului - este cel ce se lupta pentru ca va fi tot timpul atacat de cete inarmate si de fortele intunericului. Dar el le va urmari pas cu pas biruindu-le. In vise poate sa apara langa cirezi de vite sau sub forma vulturului care urmareste prada de la inaltimi.

Citeste mai departe: Sagetator 22 noiembrie - 20 decembrie,semn de foc, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Jupiter - sunt definiti de o inteligenta limpede si se vor realiza ca: magistrati, educatori >>

Vise - Semnul Zodiacal Balanta


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Balanta 23 septembrie - 22 octombrie, semn de aer cardinal (spirit intreprinzator), masculin (extrovertit), dominat de planeta Venus (diurna) - trasaturi definitorii: masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera situatiile conflictuale. Este un altruist si se poate conta pe ajutorul sau, caci el il acorda ca pe ceva natural, firesc, dublat si de o mare generozitate. Iubeste confortul si are multiple inclinatii artistice. Nu agreeaza vulgaritatea si pe cei neciopliti.

Primul decan - idealist total, desprins de realitatile terestre, reuseste datorita sansei. Are o mare pasiune pentru evaluari exacte. A doua incercare este cea mai buna pentru el, in orice intreprinde.
Al doilea decan - perseverent si consecvent, realist isi va atinge pana la urma scopurile.Desi este amabil, nu suporta autoritatea.Este sensibil, pesimist si poate fi usor ranit.
Al treilea decan - nativul este altruist, generos, agreabil, realizat din punc de vedere material. Este foarte banuitor si usor tiranic, nu se va lasa pacait foarte usor. Are inclinatii artistice si nu numai. Se pricepe la orice si cu cat inainteaza in viata devine mai intelept. Ii place sa citeasca foarte mult, ajungand in timp sa acumuleze foarte multa informatie, reusind sa raspunda la intrebari dificile si sa aiba cunostite din orice domeniu.

Dan corespunde Balantei - este cel ce judeca poporul, da legi si porunci drepte ce trebuiesc ascultate si respectate. Inseamna judecata legii si a iubirii ce se purifica doar prin dragoste adevarata.

Citeste mai departe: Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie, semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), dominat de planetele Marte (nocturn) si Pluto.trasaturile care il caracterizeaza sunt: dinamismul, dorinta de a invinge >>

Vise - Semnul Zodiacal Fecioara


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Fecioara 23 august - 22 septembrie, semn de pamant, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planeta Mercur (nocturn) - trasaturi de finitorii: a strange, a aduna meticulos, a economisi. Gandirea sa este clara, precisa si rece, nu se simte bine decat in imprejurari speciale. Nu agreeaza incertitudinea si extravaganta, ceea ce este imprevizibil, spontan si neasteptat o sperie si o dezechilibreaza. Are un caracter moral profund si onest dar poate fi si tipul negativ: meschin, egoist, mincinos si lenes, raceala sufleteasca si o curiozitate excesiva.

Primul decan - aptitudini artistice, fire deschisa spre viata sociala, inventiv, pasionat de stiintele naturii. Are aptitudini pentru scris si vorbit, destinul sau fiind adesea stralucit.
Al doilea decan - incantatori, inclinati spre arta si mestesuguri. Vor sa epateze, sunt putin fricosi, nechibzuiti, uneori sunt bizari invitand la a fi inselati.
Al treilea decan - existenta limpede, clara, au adesea calitati extraordinare. Nativii sunt usor snobi, alterneaza intre orgoliu si modestie si foarte sensibili la parerea celorlalti despre sine. Va studia istoria si cultura.

Aser corespunde Feioarei - in vise e omul bun si curat la suflet de la care va veni painea, bunatatile si mancarurile alese, hrana divina.

Citeste ma departe: Balanta 23 septembrie - 22 octombrie, semn de aer cardinal (spirit intreprinzator), masculin (extrovertit), dominat de planeta Venus (diurna) - trasaturi definitorii: masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea >>

Vise - Semnul Zodiacal Leu


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Leul 23 iulie - 22 august, semn de foc, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de Soare - acest semn simbolizeaza implinirea, avand in trasaturile definitorii dorinta de a conduce si de a reusi in viata.Are multa energie si vointa, o personalitate impunatoare, stralucitoare si ii place sa fie admirat si adulat pentru ca rolul sau este de conducator, de lider.Ii plac laudele socotind ca i se cuvin pe drept, chiar daca sunt lingusiri.

Primul decan - nativul simbolizeaza rautatea si cruzimea, invidia si indrazneala. Ezitant, problematic, suspicios, vanitos si putin acrit, nu va straluci dar va avea o gandire rafinata si totul ii va merge bine in ceea ce va intreprinde. Fiind un idealist incurabil va fi propulsat inainte.
Al doilea decan - fire dreapta, impresionata de realitati, autoritar si orgolios, dar cu simtul masurii isi impune un autocontrol eficient. Este rational si limpede, solid, calm, plin de naturalete si scanteietor, va putea sa-i convinga pe ceilalti foarte usor.
Al treilea decan - existenta agitata, fire de luptator, muncitor entuziast, da dovada de multe excese si exagerari. Nativul este plin de stralucire, ambitios, energic si foarte risipitor.

Iuda corespunde Leului - in vis este un semn al autoritatii, organizarii, educatiei, al artelor regale. Va lupta intotdeauna impotriva vrasmasilor, care trebuie sa se plece inaintea lui altfel ii va omora.

Citeste mai departe: Fecioara 23 august - 22 septembrie, semn de pamant, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planeta Mercur (nocturn) - trasaturi de finitorii: a strange, a aduna meticulos, a economisi >>

Vise - Semnul Zodiacal Rac


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Racul 22 iunie - 22 iulie, semn de apa, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de Luna - sunt foarte sensibili si extrem de emotivi, sentimentali, usor impresionabili in aspectele lor cele mai putin laudabile pot fi irascibili, excentrici si agitati.

Primul decan - nativul are o pronuntata latura senzuala si afectiva, este nestatornic si infidel. Lipsit de tact in discutii, dezbate si imita pe altii doar pentru amuzament. Se teme de ridicol si este foarte capricios.
Al doilea decan - indemanatici si foarte inventivi, uneori indrazneti, pot avea o cariera stralucita ca avocati sau ca actori. Sunt sentimentali , pretentiosi, ironici si foarte curiosi.
Al treilea decan - susceptibil si exagerat, agresiv, caustic, orgolios, ii place sa se laude.Ii plac misterele, neprevazutul si lucrurile noi.Nu stie sa-si evalueze si sa-si foloseasca sansele.

Zabulon corespunde Racului - in vise apare intotdauna langa mare sau in apropierea ei. Este legat de comploturi, inselaciuni, tradari, face orice pentru a castiga.

Citeste mai departe: Leul 23 iulie - 22 august, semn de foc, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de Soare - acest semn simbolizeaza implinirea, avand in trasaturile definitorii dorinta de a conduce si... >>

Vise - Semnul Zodiacal Gemeni

Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Gemenii 21 mai - 21 iunie, semn de aer mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Mercur - nativ care are lungi stari de anxietate, de deprimare, nesiguranta. Fire instabila, manat de grave incertitudini si ezitari, macinat de contradictii. Fiind dinamic se va ocupa de mai multe lucruri deodata si de cele mai multe ori nu va termina ceea ce a inceput.

Primul decan - personifica intelepciunea si stiinta, comunicarea. Increzator si nerational, intuitiv si fin, cu un intelect pe masura, vesel si terestru poseda arta de a se face placut.
Al doilea decan - ingenios si foarte indraznet, dar si nervos, violent, aspru, rigid si certaret.Este un idealist un sceptic si un ironic, plin de sarcasm si uneori ingamfat.
Al treilea decan - foarte activ si foarte inteligent, e un intelectual cu multe posibilitati.Este inconsecvent in tot ceea ce intreprinde, va avea putine rezultate si o situatie nu foarte stralucita.Rational, febril, irascibil, autoritar, adora calatoriile lungi, posibila moarte accidentala.

Simeon si Levi corespund Gemenilor - apar in vise ca doi frati ale caror sabii sunt unelte ale cruzimii. Este un semn al elocintei ce trebuie insotita de cinste, caci minciuna nimiceste.

Citeste mai departe: Racul 22 iunie - 22 iulie, semn de apa, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de Luna - sunt foarte sensibili si extrem de emotivi, sentimentali >>

Vise - Semnul Zodiacal Taur


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Taurul 21 aprilie - 20 mai, semn de pamant, fix ( stabilitate ), feminin ( introvertit ), dominat de planeta Venus - il defineste vointa si tenacitatea cu care isi urmareste scopurile. Calm si placid, va aborda problemele sistematic si cu tact, nerisipindu-se in mai multe activitati deodata.

Primul decan - ingenios, inventiv si foarte pragmatic, amabil, dar nu suporta critica si adesea acuza imprejurarile grele si prietenii. Este melancolic si intelegator fata de cei la fel de razbatatori la fel ca si el.
Al doilea decan - intruchipeaza cinstea in putere si in slabiciune, in forta conducerii. Cariera sa va fi reusita, dar si schimbatoare. Are in drumul sau numeroase obstacole.
Al treilea decan - nativul din acest decan este mai putin sclipitor si cu o rostire mai greoaie, cu o gandire mai putin nobila, dar in schimb este mai profund si mai chibzuit.Predomina nebunia, saracia si instinctele josnice.

Isahar corespunde Taurului - apare in vis sub forma unui asin voinic care se odihneste in staul, care trebuie sa iasa din fagas, sa se lumineze cu ganduri noi si sa-si stapaneasca simturile. Este un semn al trudei, al dragostei de munca si de arte.

Citeste mai departe: Gemenii 21 mai - 21 iunie, semn de aer (mutabil), masculin (extrovertit), dominat de planeta Mercur (diurn) >>

Vise - Semnul Zodiacal Berbec

Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Berbec 21 martie - 20 aprilie , semn de foc cardinal, masculin, dominat de planeta Marte - semnifica nasterea, elanul de inceput, vesnic ocupat cu ceva. Se organizeaza si se disciplineaza foarte bine, fiind vesnic ocupat cu cate ceva.

Primul decan - agresiv, mandru si lipsit de modestie, impulsiv, indraznet, pasionat, uneori brutal. Va avea ascensiuni bruste si alunecari la fel de rapide, viata sa fiind o suita de miscari violente in sus si in jos.
Al doilea decan - entuziasm molipsitor, reator, generos, are o influenta benefica asupra familiei lor, cel putin la inceput. Este o persoana cu o fire aleasa, cinstita, inzestrata cu multa autoritate si vointa.
Le plac foarte mult secretele, sunt invidiosi dar si invidiati.
Al treilea decan - pasionat, ardent, cheltuitor, activ in arta si in dragoste, entuziast si indraznet.Are foarte mult noroc, dar trebuie sa se pazeasca de tendintele sale negative.

Veniamin corespunde Berbecului - in vise apare sub forma lupului care sfasie; semn al armatelor, al vantului, al stradaniei.

Citeste mai departe: Taurul 21 aprilie - 20 mai, semn de pamant, fix ( stabilitate ), feminin ( introvertit ), dominat de planeta Venus - il defineste vointa si tenacitatea cu care isi urmareste scopurile >>

miercuri, 20 ianuarie 2010

Vise - Simboluri predominante

Visele ne arata in limbaj simbolic ce anume exista in spatele unei imagini, reprezentarea unei amintiri pe care s-a grefat o interpretare personala. Aceste simboluri sunt bazate pe principiul feminin si masculin.


Visele cu simboluri bazate pe Principiul Feminin - sugereaza ceva pasiv, care nu se va realiza imediat, dar care este gata sa incolteasca.
Exemle de simboluri feminine :
- forme rotunde, ovale sau scobite.
- femei necunoscute, betive, nimfe, dame de companie, vrajitoare.
- statui malefice reprezentand femei care sperie sau indeamna la ura si razbunare.
- gradini si campii verzi, manaoase, pline de vraja si mister, sau gradini uscate,misterioase invaluite in ceata.
- orase luminate pline de viata, sau daramate si intunecate, pustii.
- ape limpezi, curate, linistite, sau murdare, inghetate, tulburi si furioase.

Visele cu simboluri bazate pe Principiul Masculin - sugereaza implicarea in evenimente, reusita in viata sau atingerea unui scop.
Exemple de simboluri masculine :
- drumuri care nu duc nicaieri, lucruri incepute si neterminate, teluri neatinse.
- masini fara sofer, trenuri fara locomotiva.
- gesturi agresive, batai, impuscaturi si gloante care nu nimeresc tinta.
- hoti, barbati muschiulosi si neciopliti, sadici, soldati.
- calareti, conducatori, actori celebri, eroi (in general persoane importante)
- scari sau trepte, franghii, lifturi.
- nu poti sa fugi oricat ai incerca , nu poti sa te aperi.

Citeste mai departe: Vise - Semnele Zodiacale in vis >>

Visele - o lume paralela, o a doua viata


Invata sa-ti talmacesti visele, fara sa te temi ca ai putea descoperi in strafundul tau "farama de nebunie" care exista in fiecare dintre noi, dar in chip diferit de la un individ la altul, in functie de trairile si de predispozitiile fiecaruia.
Analiza viselor ar trebui sa ne faca mai reflexivi, mai constienti.

Ce este visul?
Visul este o existenta paralela, un univers trait altfel decat acela din viata diurna, care ne ajuta sa gasim inceputurile unei noi stari interioare.

Exista mai multe tipuri de vise. Care este deosebirea?

Cele mai importante tipuri de vise sunt:

Visul Mental - se extinde la materie si timp si tine de preocuparile noastre pamantesti. Se refera la: dragoste, sexualitate, familie, profesie.(Cei care viseaza doar in alb si negru ar trebui sa-si puna intrebari pentru ca nu depasesc aceasta zona) Visul Mental are culori terne si fara stralucire, opace, in general negru si alb.Este legat de latura banala si prozaica a vietii.

Visul Astral - atinge supranaturalul si ceea ce nu are sfarsit, vibratiile sale se extind in spatiu si ne leaga de cosmos printr-o comunicare mistica, divinul coborand treptat in omenesc si sterge ego-ul.Visul astral este legat de dorintele de sublimare si de tendintele de crestere divina din noi.Cu totii vrem sa atingem divinul.Acest vis ne pregateste pentru "Marea Intalnire" sau "Marea Incercare" de trecere spre lumina.
Prin acest vis avem puterea de a ne depasi slabiciunile si de a pasi spre seninatate.
Fiecare din noi va trai mai devreme sau mai tarziu, "Intalnirea" indiferent de varsta pe care o avem.

Visul Fizic - care este declansat de ceva din viata noastra, de cauze fiziologice sau externe - zgomotele de afara, alarma unui ceas, o atingere, omasa prea copioasa etc.

Citeste mai departe: Vise - Simboluri Predominante: >>

marți, 19 ianuarie 2010

Mesajul Fecioarei Maria

Mesajul tradus integral, aşa cum a fost el reprodus în cartea autorului american Thomas W. Petrisko, “Profeţiile de la Fatima”:

"Am coborât din Ceruri ca să vă dezvălui toate marile secrete şi să vă pregătesc pentru ceea ce veţi îndura în scopul purificării întregului Pământ. Satan şi-a instalat deja regatul în această lume. El este stăpân peste voi şi se bucură de victoria pe care a obţinut-o atât de uşor.

Forţele care stabilesc evenimentele ce vor urma, în conformitate cu planurile perverse ale Răului, ţin de puterile întunecate ale demonilor. Ei au reuşit să determine umanitatea să trăiască fără credinţă şi au împrăştiat peste tot otrava îndoielii. Au construit noi idoli, în faţa cărora oamenii, prostiţi, se înclină neputincioşi: PLĂCEREA pentru tot ceea ce este grosier şi inferior, BANII, ORGOLIUL, NECURĂŢENIA, DORINŢA DE A DOMINA alţi oameni şi NEÎNCREDEREA în forţa pe care Dumnezeu a sădit-o în ei.

Satan a fost conducătorul necontestat al omenirii în acest ultim secol şi a reuşit să-i facă pe oameni să se îndepărteze de ADEVĂR, să-i lipsească de puterea purificatoare a DRAGOSTEI. El a împrăştiat discordia şi ura între oameni, legitimând imoralitatea şi slăbiciunea, divorţul, avortul şi obscenitatea. Războaiele nu au încetat nici o clipă şi s-au multiplicat mereu. Oamenii trăiesc acum într-o lume sfâşiată de conflicte şi ură, dar războiul cel mare, care va distruge ţări şi naţiuni întregi, abia începe. Când el va înceta, nimeni nu va fi victorios. Marea judecată a venit pentru toţi oamenii.

Biserica îşi va asculta prohodul. Anticristul va pătrunde în templul lui Dumnezeu şi se va aşeza pe tronul Acestuia şi va fi adorat ca şi cum ar fi Acesta. Puţini sunt cei care nu se vor lăsa păcăliţi, şi aceia vor fi supuşi la mari persecuţii.

Sunt şi vor apărea în continuare o mulţime de falşi învăţători printre oameni. Ei vor încerca să-i convingă pe semenii lor că minciuna este adevăr, şi fapta lor îi va situa împotriva lui Dumnezeu. Mulţi îi vor asculta şi vor aluneca pe un drum greşit.

Naţiunile se vor ridica una împotriva alteia, şi regatele unul împotriva altuia. Vor fi epidemii, oamenii vor sărăci şi vor suferi de foame, iar inundaţiile şi cutremurele vor distruge tot ceea ce fiinţele umane au construit până acum. Şi aceste dezastre vor fi doar începutul suferinţelor care îi aşteaptă. Soarele se va întuneca, şi nici luna nu va mai trimite razele ei pe Pământ. Stelele vor cădea de pe cer. Atunci se va manifesta Anticristul.

Am venit şi te-am chemat ca să fac din tine vocea Cuvântului Meu. Oamenii trebuie să-şi deschidă inimile către dragoste şi lumină, să-şi salveze sufletele în acest ultim refugiu al iubirii, singurul care le-a rămas accesibil. Numai înlăturând ura şi înlocuind-o cu puterea purificatoare a iertării şi înţelegerii, ei vor putea să se protejeze de Anticrist şi de demonii lui. Dumnezeu îi va salva pe cei care vor persevera în bine şi pe cei care vor crede în puterea divină sădită pentru totdeauna de El în ei."

<< inapoi la articolul precedent

Preziceri Personalizate

In lucru

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...