vineri, 29 ianuarie 2010

Semnificatia numerelor in vis



<< inapoi la NUMERELE de la 1 - 10

NUMARUL 11 - semnifica Forta, Dominatia
Numar pozitiv si negativ, reprezinta intuitia, inteligenta, puterea dar si slabiciunea, dualitatea. Este o cifra a vibratiei supraomenesti. Forta trebuie concentrata asupra stapanirii instinctelor,a sensibilitatii excesive.

NUMARUL 12 - semnifica Apostolatul, Incercarea
Numar pozitiv si negativ, este legat de devenirea mistica. Este numarul alesului purificat prin suferinta si umilinta.

NUMARUL 13 - semnifica Moartea sau Nemurirea
Numar pozitiv si negativ, reprezinta timpul trecut, sperante desarte. Este un simbol ocult si religios care anunta un destin fericit dar plin de neprevazut si obstacole. Poate aduce nenorociri in lant dar si un noroc extraordinar.

NUMARUL 14 - semnifica Metamorfoza
Numar pozitiv, indeamna la reconstructie, prin maturitate si control sporit. Experienta trebuie folosita pentru punerea bazelor unei noi orientari, prin stapanirea instinctelor. Echilbrul sufletului trece printr-o stare de metamorfoza, printr-o schimbare launtrica.

NUMARUL 15 - semnifica Pasiunea, Lacomia
Numar negativ, obliga la lupta neincetata impotriva regresului,a dezordinii la toate nivelurile: fizic, moral, filozofic. O cifra periculoasa care avertizeaza asupra pericolului lacomiei, a decaderii spiritului care nu-si poate infrange dorinta de inbogatire ori de satisfacere a simturilor.

NUMARIL 16 - semnifica Fragilitatea, Prabusirea
Numar negativ, reprezinta teluri prea ambitioase si, prin urmare, esecuri. Este cifra lipsei de intuitie, a planurilor naruite. Toate acestea deschid ochii spre constiinta si experienta.

NUMARUL 17 - semnifica Speranta
Numar pozitiv, ajuta la reinnoirea completa a omului si a pamantului. O cifra norocoasa care restabileste armonia, reda sperantele, incununeaza stradaniile celor drepti, a initiatului care a ajuns la fuziunea launtrica. Forma sa geometrica este steaua cu opt colturi.

NUMARUL 18 - semnifica Intunericul, Iluzia
Numar pozitiv si negativ, va avertizeaza de un pericol, probleme de sanatate, dar in acelasi timp e numarul justitiei, al dreptatii. Este numarul dogmei religioase ce vine cu autoritatea, sfintenia si puterea luminatoare, mantuitoare si totdeauna biruitoare.

NUMARUL 19 - semnifica Lumina, Bogatia
Numar pozitiv, cu puteri mistice, ajuta in terminarea proiectelor. Este numarul luminii ce ne face sa fim siguri de existenta lui Dumnezeu.




Citeste mai departe: Fazele Somnului - Exista cinci faze ale somnului pe care fiecare dintre noi le parcurgem in timpul noptii. >>

4 comentarii:

  1. ok dar de la 18 nu mai continuati? eu am nevoie sa stiu ce inseamna 22 si se pare ca este destul de profund visul meu si sunt tare curioasa sa stiu ce inseamna. Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...