vineri, 1 ianuarie 2010

TOP Site-uri ce contin informatii cu si despre vise.

Voteaza site-ul care ti-a placut !
Spune-ti opinia cu privire la informatiile gasite pe site-urile listate. Ajuta-i pe cititori sa stie unde sa caute explicatiile necesare la problemele si intrebarile lor.

                      


 

<<  Inapoi Top 10 siteuri                                                 continuare 21 - 30  >>


www.dictionar-de-vise.ro - Daca ai un vis a carei semnificatie nu o poti deslusi singur(a) te invitam sa apesi in meniul din dreapta pe Povesteste visul tau si fie Visatorul (colaboratorul nostru specializat in interpretarea viselor) fie unul dintre vizitatorii site-ului te vor ajuta sa gasesti interpretarea viselor tale.

www.technorati.ro - Talmacirea viselor - dictionar de vise si insemnatatea viselor - In cadrul categoriei de Ce vor femeile? am actualizat sectiunea de Talmacirea viselor - dictionar de vise. Cu totii probabil ca ne-am intrebat, cel putin odata, ce inseamna anumite vise pe care le-am avut si care s-au repetat.

www.dictionarvise.com - Lume viselor este practic un no man's land intre constient si subconstient, intre ratiune si instinct si nu in ultimul rand inte realitate si imaginatie. Cu toate ca multi privesc visele ca pe niste simple manifestari nocturne ce au loc undeva in abisul constiintei, realitatea este ca acestea fac parte din viata noastra mai mult decat vrem sa ne imaginam.

www.abcvise.net - Visele sunt parte a vietii noastre. Uneori ne urmaresc, cateodata se indeplinesc iar alteori ne frustreaza ca nu le intelegem. Nu exista un dictionar de vise universal pentru toti. Singurele vise care au o conexiune certa in realitate se refera la stimulii externi din timpul somnului si la eventuale obsesii personale.

www.vise.zaraf.ro - Visul tau Explicatie A (litera) avertisment ca trebuie sa iei o noua initiativa,... ABDOMEN (dureros) nereguli sau probleme interne, profunde in... ABUR lucruri confuze, neclare, nesigure, nelamuriri pe plan... AC certuri, critici, cinism, remarci ostile, ironii, umor... <<  Inapoi Top 10 siteuri                                                 continuare 21 - 30  >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...