vineri, 1 ianuarie 2010

TOP Site-uri ce contin informatii cu si despre vise

Voteaza site-ul care ti-a placut !
Spune-ti opinia cu privire la informatiile gasite pe site-urile listate. Ajuta-i pe cititori sa stie unde sa caute explicatiile necesare la problemele si intrebarile lor.

                      


 

<<  Inapoi Top 10 siteuri                                                 


6 comentarii:

  1. Am visat ca am gasit bani pe strada, de 50 lei hartie foarte multe si 10 lei, adunam banii de pe jos si ma minunam cati bani sunt de multi, mi-am umflat mainile si buzunarele de bani, erau foarte multi. Ce poate sa insemne oare, ce semnificatie au banii gasiti pe drum as dori sa stiu daca stie cineva.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Am viisat un vis ca am urcat intr-un autobuz si alergam dupa locuri, eram cu mama mea care avea in brate un bebelus foarte mic de cateva luni, cand am intrat in autobuz era aglomerat iar pe scaune erau puse niste genti, semn ca erau ocupate deja, M-am uitat in tot autobuzul si nu era nici un loc doar cateva scaune cu acele genti pe ele, atunci cand am vazut am luat o geanta de pe scaun si m-am asezat pe scaun, geanta am lasat-o jos. Cand m-am asezat am vazut ca mama era in picioare cu acel bebelus nu isi gasise nici ea scaun. M-am ridicat si am asezat-o pe ea pe scaunul meu. Mai incolo apare si tatal meu care este mort de 2 ani jumatate, si el insista si isi gasise un loc in partea dreapta a autobuzului mai in fata decat noi, noi adica eu cu mama stand in partea stanga a autobuzului. Apoi am plecat cu autobuzul mai deparate eu in picioare langa mama care am asezat-o in locul meu pe scaun si tata ceva mai in fata pe scaun. Asa am visat si nu stiu ce semnificatie poate avea acest vis. Daca puteti sa-mi spuneti ce semnificatie are, ar fi minunat.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Alt vis am visat ca m-am certat cu sotul meu si el a cerut divortul si am divortat.
    Mentionez ca in repetate vise pana la acest vis cu divortul am visat ca eram cu sotul meu si la un moment dat numai era langa mine, iar eu incercam sa dau de el, si nu il gaseam nu reuseam, fie la telefon, dar nu raspundea, fie il cautam pe strada si nu il gaseam. Ce poate sa insemne acest vis as dori sa stiu daca se poate.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Am uitat sa mentionez data nasterii: 02.02.1970

    RăspundețiȘtergere
  5. Numele meu este Liliana Ionescu sunt nascuta pe 02.02.1970 in Bucuresti, Romania.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,
    Ionescu Liliana nascuta pe 02.02.1970 ora 12.30, in Bucuresti - Romania.
    Eu sunt cea cu visele cu banii gasiti pe strada, visul cu sotul care divorteaza de mine si cel cu autobuzul cu parintii in care eu numai gasesc loc deoarece locul meu l-am cedat mamei cu bebelusul in brate. Sper ca m-ati reperat.V-am prezentat 3 vise dar am uitat sa-mi spun numele si detaliile despre mine.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...