joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Balanta


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Balanta 23 septembrie - 22 octombrie, semn de aer cardinal (spirit intreprinzator), masculin (extrovertit), dominat de planeta Venus (diurna) - trasaturi definitorii: masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera situatiile conflictuale. Este un altruist si se poate conta pe ajutorul sau, caci el il acorda ca pe ceva natural, firesc, dublat si de o mare generozitate. Iubeste confortul si are multiple inclinatii artistice. Nu agreeaza vulgaritatea si pe cei neciopliti.

Primul decan - idealist total, desprins de realitatile terestre, reuseste datorita sansei. Are o mare pasiune pentru evaluari exacte. A doua incercare este cea mai buna pentru el, in orice intreprinde.
Al doilea decan - perseverent si consecvent, realist isi va atinge pana la urma scopurile.Desi este amabil, nu suporta autoritatea.Este sensibil, pesimist si poate fi usor ranit.
Al treilea decan - nativul este altruist, generos, agreabil, realizat din punc de vedere material. Este foarte banuitor si usor tiranic, nu se va lasa pacait foarte usor. Are inclinatii artistice si nu numai. Se pricepe la orice si cu cat inainteaza in viata devine mai intelept. Ii place sa citeasca foarte mult, ajungand in timp sa acumuleze foarte multa informatie, reusind sa raspunda la intrebari dificile si sa aiba cunostite din orice domeniu.

Dan corespunde Balantei - este cel ce judeca poporul, da legi si porunci drepte ce trebuiesc ascultate si respectate. Inseamna judecata legii si a iubirii ce se purifica doar prin dragoste adevarata.

Citeste mai departe: Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie, semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), dominat de planetele Marte (nocturn) si Pluto.trasaturile care il caracterizeaza sunt: dinamismul, dorinta de a invinge >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...