joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Gemeni

Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Gemenii 21 mai - 21 iunie, semn de aer mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Mercur - nativ care are lungi stari de anxietate, de deprimare, nesiguranta. Fire instabila, manat de grave incertitudini si ezitari, macinat de contradictii. Fiind dinamic se va ocupa de mai multe lucruri deodata si de cele mai multe ori nu va termina ceea ce a inceput.

Primul decan - personifica intelepciunea si stiinta, comunicarea. Increzator si nerational, intuitiv si fin, cu un intelect pe masura, vesel si terestru poseda arta de a se face placut.
Al doilea decan - ingenios si foarte indraznet, dar si nervos, violent, aspru, rigid si certaret.Este un idealist un sceptic si un ironic, plin de sarcasm si uneori ingamfat.
Al treilea decan - foarte activ si foarte inteligent, e un intelectual cu multe posibilitati.Este inconsecvent in tot ceea ce intreprinde, va avea putine rezultate si o situatie nu foarte stralucita.Rational, febril, irascibil, autoritar, adora calatoriile lungi, posibila moarte accidentala.

Simeon si Levi corespund Gemenilor - apar in vise ca doi frati ale caror sabii sunt unelte ale cruzimii. Este un semn al elocintei ce trebuie insotita de cinste, caci minciuna nimiceste.

Citeste mai departe: Racul 22 iunie - 22 iulie, semn de apa, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de Luna - sunt foarte sensibili si extrem de emotivi, sentimentali >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...