joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Taur


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Taurul 21 aprilie - 20 mai, semn de pamant, fix ( stabilitate ), feminin ( introvertit ), dominat de planeta Venus - il defineste vointa si tenacitatea cu care isi urmareste scopurile. Calm si placid, va aborda problemele sistematic si cu tact, nerisipindu-se in mai multe activitati deodata.

Primul decan - ingenios, inventiv si foarte pragmatic, amabil, dar nu suporta critica si adesea acuza imprejurarile grele si prietenii. Este melancolic si intelegator fata de cei la fel de razbatatori la fel ca si el.
Al doilea decan - intruchipeaza cinstea in putere si in slabiciune, in forta conducerii. Cariera sa va fi reusita, dar si schimbatoare. Are in drumul sau numeroase obstacole.
Al treilea decan - nativul din acest decan este mai putin sclipitor si cu o rostire mai greoaie, cu o gandire mai putin nobila, dar in schimb este mai profund si mai chibzuit.Predomina nebunia, saracia si instinctele josnice.

Isahar corespunde Taurului - apare in vis sub forma unui asin voinic care se odihneste in staul, care trebuie sa iasa din fagas, sa se lumineze cu ganduri noi si sa-si stapaneasca simturile. Este un semn al trudei, al dragostei de munca si de arte.

Citeste mai departe: Gemenii 21 mai - 21 iunie, semn de aer (mutabil), masculin (extrovertit), dominat de planeta Mercur (diurn) >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...