vineri, 1 ianuarie 2010

TOP Site-uri ce contin informatii cu si despre vise

Voteaza site-ul care ti-a placut !
Spune-ti opinia cu privire la informatiile gasite pe site-urile listate. Ajuta-i pe cititori sa stie unde sa caute explicatiile necesare la problemele si intrebarile lor.

                      


 

<<  Inapoi Top 10 siteuri                                                 


TOP Site-uri ce contin informatii cu si despre vise.

Voteaza site-ul care ti-a placut !
Spune-ti opinia cu privire la informatiile gasite pe site-urile listate. Ajuta-i pe cititori sa stie unde sa caute explicatiile necesare la problemele si intrebarile lor.

                      


 

<<  Inapoi Top 10 siteuri                                                 continuare 21 - 30  >>


www.dictionar-de-vise.ro - Daca ai un vis a carei semnificatie nu o poti deslusi singur(a) te invitam sa apesi in meniul din dreapta pe Povesteste visul tau si fie Visatorul (colaboratorul nostru specializat in interpretarea viselor) fie unul dintre vizitatorii site-ului te vor ajuta sa gasesti interpretarea viselor tale.

www.technorati.ro - Talmacirea viselor - dictionar de vise si insemnatatea viselor - In cadrul categoriei de Ce vor femeile? am actualizat sectiunea de Talmacirea viselor - dictionar de vise. Cu totii probabil ca ne-am intrebat, cel putin odata, ce inseamna anumite vise pe care le-am avut si care s-au repetat.

www.dictionarvise.com - Lume viselor este practic un no man's land intre constient si subconstient, intre ratiune si instinct si nu in ultimul rand inte realitate si imaginatie. Cu toate ca multi privesc visele ca pe niste simple manifestari nocturne ce au loc undeva in abisul constiintei, realitatea este ca acestea fac parte din viata noastra mai mult decat vrem sa ne imaginam.

www.abcvise.net - Visele sunt parte a vietii noastre. Uneori ne urmaresc, cateodata se indeplinesc iar alteori ne frustreaza ca nu le intelegem. Nu exista un dictionar de vise universal pentru toti. Singurele vise care au o conexiune certa in realitate se refera la stimulii externi din timpul somnului si la eventuale obsesii personale.

www.vise.zaraf.ro - Visul tau Explicatie A (litera) avertisment ca trebuie sa iei o noua initiativa,... ABDOMEN (dureros) nereguli sau probleme interne, profunde in... ABUR lucruri confuze, neclare, nesigure, nelamuriri pe plan... AC certuri, critici, cinism, remarci ostile, ironii, umor... 



<<  Inapoi Top 10 siteuri                                                 continuare 21 - 30  >>

TOP Site-uri ce contin informatii cu si despre vise.

Topul nu este in functie de cat de multa informatie exista pe site sau cat de frumos arata el, ci cata relevanta au datele publicate pe site-ul respectiv. Acesta este un blog personal, gratuit, pe care nu se plateste pentru a face reclama si publicitate altor site-uri.Toti au dreptul la parerea lor personala.

Voteaza site-ul care ti-a placut !
Spune-ti opinia cu privire la informatiile gasite pe site-urile listate. Ajuta-i pe cititori sa stie unde sa caute explicatiile necesare la problemele si intrebarile lor

                       
  


Top 10 siteuri                                                                        continuare 11 - 20  >>


www.acvaria.com - Te invit să explorezi începând de aici! Acest site nu are alt scop decât acela de a te informa cum să folosesti toate aceste simboluri pentru o viată împlinită! E usor să trăiesti în echilibru cu aceste minuni: trebuie doar sa crezi - un pic - în ele!

www.divinatie.ro - Visul este o realitate intr-un plan paralel cu al nostru. Ar putea fi descris ca fiind un univers paralel cu al nostru, sau un plan superior celui fizic, pe care unii il numesc Astral. Asta are mai putina importanta, ceea ce este important de retinut este ca acolo timpul si spatiul nu mai este ca cel din planul fizic.

www.cevisez.ro - Dictionar de vise, Interpretarea viselor. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea! Dictionarul tau de vise. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna.

www.util21.ro - Semnificatia viselor sau talmacirea viselor sunt imaginatia vizionara a oamenilor carismatici care de-a lungul timpului au tradus visele comparand versiunile emise cu realitatea imediata.

www.visele.ro - Ce ne transmit visele? Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile visurilor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra.

www.dictionarviseonline.ro - Acest dictionar inceraca sa ofere o serie de semnificatii lucrurilor ce apar cel mai adesea in visele noastre, dar intotdeauna amintiti-va ce ati simtit vizavi de ceea ce ati visat, deoarece cheia catre intelegerea unui mesaj venit prin vis este amintirea sentimentului resimtit.

vise.zodiac24.com - Ce ai visat noaptea trecuta? Cauta cuvinte din visul tau si citeste semnificatia!

www.oniromantie.ro - Vibratia numerologica asupra viselor.In natura nimic nu e intamplator. Nici miscarile planetelor, nici succesiunea anotimpurilor, nici structura corpurilor fizice, nimic din toate astea nu este determinat de intamplare sau de coincidente, ci de legi matematice.

www.interpretare-vise.ro - Din vremuri stravechi cultura umana a fost influentata de vise si de coincidentele ce le-au observat adesea intre obiectul viselor si evenimentele ulterioare reale.Visele fara valoare sunt acelea din primele ceasuri ale somnului, mai ales cand digestia este in curs ( aviz amatorilor care se culca cu burta plina), somnul este agitat iar visele ce insotesc acest somn sunt in general tulburi.

www.constelatii.ro - Visele sunt o modalitate a subconstientului nostru de a ne transmite mesaje. Chiar daca fiecare dintre noi suntem unici si ar trebui sa ne interpretam visele intr-o maniera unica, iti oferim aici un dictionar de vise care sa iti dea o idee generala despre semnificatiile cele mai frecvente ale viselor pe care le ai sau le-ai avut.


Top 10 siteuri                                                                        continuare 11 - 20  >>



Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...