vineri, 29 ianuarie 2010

Unul din cele multe

Intrebari pe care nu ti le pui, pentru ca nu iti vin in minte. Raspunsuri la care nici nu te gandesti pentru ca nici macar nu stii intrebarea.



"De ce sa pierzi timpul gandind in termeni practici? De ce sa nu traiesti totul mai in joaca, neserios, incantator, extatic ? Vei rata toate bucuriile daca traiesti urmarind doar scopurile."




Semnificatia numerelor in vis



<< inapoi la NUMERELE de la 1 - 10

NUMARUL 11 - semnifica Forta, Dominatia
Numar pozitiv si negativ, reprezinta intuitia, inteligenta, puterea dar si slabiciunea, dualitatea. Este o cifra a vibratiei supraomenesti. Forta trebuie concentrata asupra stapanirii instinctelor,a sensibilitatii excesive.

NUMARUL 12 - semnifica Apostolatul, Incercarea
Numar pozitiv si negativ, este legat de devenirea mistica. Este numarul alesului purificat prin suferinta si umilinta.

NUMARUL 13 - semnifica Moartea sau Nemurirea
Numar pozitiv si negativ, reprezinta timpul trecut, sperante desarte. Este un simbol ocult si religios care anunta un destin fericit dar plin de neprevazut si obstacole. Poate aduce nenorociri in lant dar si un noroc extraordinar.

NUMARUL 14 - semnifica Metamorfoza
Numar pozitiv, indeamna la reconstructie, prin maturitate si control sporit. Experienta trebuie folosita pentru punerea bazelor unei noi orientari, prin stapanirea instinctelor. Echilbrul sufletului trece printr-o stare de metamorfoza, printr-o schimbare launtrica.

NUMARUL 15 - semnifica Pasiunea, Lacomia
Numar negativ, obliga la lupta neincetata impotriva regresului,a dezordinii la toate nivelurile: fizic, moral, filozofic. O cifra periculoasa care avertizeaza asupra pericolului lacomiei, a decaderii spiritului care nu-si poate infrange dorinta de inbogatire ori de satisfacere a simturilor.

NUMARIL 16 - semnifica Fragilitatea, Prabusirea
Numar negativ, reprezinta teluri prea ambitioase si, prin urmare, esecuri. Este cifra lipsei de intuitie, a planurilor naruite. Toate acestea deschid ochii spre constiinta si experienta.

NUMARUL 17 - semnifica Speranta
Numar pozitiv, ajuta la reinnoirea completa a omului si a pamantului. O cifra norocoasa care restabileste armonia, reda sperantele, incununeaza stradaniile celor drepti, a initiatului care a ajuns la fuziunea launtrica. Forma sa geometrica este steaua cu opt colturi.

NUMARUL 18 - semnifica Intunericul, Iluzia
Numar pozitiv si negativ, va avertizeaza de un pericol, probleme de sanatate, dar in acelasi timp e numarul justitiei, al dreptatii. Este numarul dogmei religioase ce vine cu autoritatea, sfintenia si puterea luminatoare, mantuitoare si totdeauna biruitoare.

NUMARUL 19 - semnifica Lumina, Bogatia
Numar pozitiv, cu puteri mistice, ajuta in terminarea proiectelor. Este numarul luminii ce ne face sa fim siguri de existenta lui Dumnezeu.




Citeste mai departe: Fazele Somnului - Exista cinci faze ale somnului pe care fiecare dintre noi le parcurgem in timpul noptii. >>

joi, 28 ianuarie 2010

Invata sa-ti analizezi visele

Daca vrei sa inveti sa-ti analizezi visele, incearca mai intai sa intelegi mesajul din vis, sa retii simbolurile care apar. Gandeste-te ca nu visezi numai pentru tine, ci receptionezi si mesaje adresate altora.



Interpretarea viselor este un lucru foarte interesant totodata util. Subconstientul ne vorbeste prin simboluri. Visul ne raspunde gandurilor si evaluarilor noastre de zi cu zi, un raspuns la ceea ce ne framanta mereu.
Trebuie sa-ti dai seama daca visul este subiectiv sau obiectiv, adica daca personajele din vis sunt imaginare sau nu. Apoi incearca sa vezi daca visul exprima fenomene de defulare, de cenzura, de inversiune, de deplasare sau de condensare.

FENOMENUL DE DEFULARE - exprima tot ceea ce poti sa faci in vis fara nici o jena, rusine sau frica, iar in realitate nu indraznesti. Supraeul este atat de adanc imprimat in noi de normele religiei si ale societatii, iar obiceiurile si automatismele au devenit un mod de a fi incat le credem firesti.

FENOMENUL DE CENZURA - cand normele constiintei ascund adevaratele sentimente vehiculate in mod inconstient. Visul mascheaza ceea ce ne temem sa recunostem, ascunzand adevaratul mesaj sau ii schimba directia, cu ajutorul limbajului simbolic, asa cum ne arata unele vise de intoarcere in trecut. Visele in trecut semnifica mai intotdeauna o trauma sau un lucru ramas nerezolvat .

FENOMENUL DE INVERSIUNE - este foarte important pentru ca te ajuta sa-ti intelegi mai bine sibolurile personale. Daca locurile, obiectele si privelistea te impresioneaza si iti provoaca emotii puternice, inseamna ca acestea reprezinta sentimente traite de o fateta a fiintei tale. Aceasta este o forma de limbaj simbolic legat de evenimentele ce urmeaza sa se produca. Mesajul primit te ajuta sa te aperi de unele aspecte negative, sau te indeamna sa actionezi ca intermediar si sa-i avertizezi pe altii de ceea ce urmeaza sa se intample.

FENOMENUL DE DEPLASARE - continutul visului este insuficient criptat, protejandu-l pe cel ce viseaza de invazia inconstientului asupra constientului, visul se intrerupe si deci somnul. Simtirea este din cale-afara de tulburata de mesajul visului. Iata de ce cosmarul il trezeste pe subiect. Un vis “reusit” este unul care nu lasa urme.

FENOMENUL DE CONDENSARE - apare atunci cand un amanunt devine obsesiv si capata o importanta exagerata in mintea ta adormita sau treaza. Din aceasta cauza un singur chip aparut in vis poate insemna o multime de lucruri.


Visul este determinat de aceasi intentie ca si maxima socratica: "Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste intregul Univers, cu energiile si fortele sale ascunse"


Citeste mai departe: Vise - Interpretare >>

marți, 26 ianuarie 2010

Fazele Somnului

Exista cinci faze ale somnului pe care fiecare dintre noi le parcurgem in timpul noptii. Prin supravegherea fazelor respective in cursul noptii, se poate cunoaste ciclul personal complet.



Nu conteaza cat dormim pentru ca nu avem nevoie de acelasi numar de ore de somn, fiecare avand propriul mod de refacere sau odihna in faze succesive. Orele de somn variaza de la un individ la altul in functie de varsta, organism, sanatate, stare de spirit etc. De cele mai multe ori o ora in plus de somn iti poate face mai mult rau decat crezi, deorece iti depasesti nevoia personala de somn.

Prima faza a somnului sau faza Alfa dureaza 20 minute - este cea in care adormim foarte repede. Corpul se relaxeaza, inima bate mai rar, respiratia devine mai grea. Putem adormi fara sa ne dam seama. In aceasta faza, esti usor constient, iti simti patul cald si moale. Emotiile care ne patrund in acest moment ajung in zonele cele mai profunde ale fiintei.
In aceasta faza prin vointa si concentrare putem actiona asupra viselor. Apare seara inainte de a adormi si dimineata, la trezire.

A doua faza a somnului sau faza Theta care dureaza foarte putin - o recunoastem dupa somnolenta. In acest stadiu somnul este intrerupt cu usurinta, dar iti dai seama ca ai dormit. Te trezesti repede si adormi la loc, la fel de repede. Iti aduci cu usurinta aminte ce ai visat, cand te trezesti dimineata. Iti poti influenta visele de fiecare data cand iesi din faza Alfa si intri in faza Theta.

A treia faza a somnului sau starea Delta dureaza 30 minute - cufundarea intr-un somn adanc, din care ne amintim cu greu ce am visat.

A patra faza a somnului - dormim cel mai mult si mai adanc. Ne trezim cu mare greutate si nu ne aducem aminte nimic din ce am visat. Starea de inconstienta este totala.

A cincea faza a somnului sau faza R.E.M.(asa numitul somn paradoxal) dureaza intre 14 si 19 minute - in acest stadiu activitatea reierului se apropie de cea a starii de veghe. Somnul paradoxal este o a treia stare a existentei noastre, recunoscuta stiintific, ca si starea de veghe si starea de somn lent si adanc. Somnul se manifesta prin rigiditatea corpului, bataile repezi ale inimii, debitul sanguin creste.
Somnul paradoxal este o stare apropiata somnului adanc, dar se deosebeste de acesta deoarece suntem constienti si mintea lucreaza. Ne trezim cu greutate, dar ne amintim ce am visat.


Citeste mai departe: Vise simboluri predominante - Visele ne arata in limbaj simbolic ce anume exista in spatele unei imagini, reprezentarea unei amintiri pe care s-a grefat o interpretare personala... >>

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...