joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Leu


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Leul 23 iulie - 22 august, semn de foc, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de Soare - acest semn simbolizeaza implinirea, avand in trasaturile definitorii dorinta de a conduce si de a reusi in viata.Are multa energie si vointa, o personalitate impunatoare, stralucitoare si ii place sa fie admirat si adulat pentru ca rolul sau este de conducator, de lider.Ii plac laudele socotind ca i se cuvin pe drept, chiar daca sunt lingusiri.

Primul decan - nativul simbolizeaza rautatea si cruzimea, invidia si indrazneala. Ezitant, problematic, suspicios, vanitos si putin acrit, nu va straluci dar va avea o gandire rafinata si totul ii va merge bine in ceea ce va intreprinde. Fiind un idealist incurabil va fi propulsat inainte.
Al doilea decan - fire dreapta, impresionata de realitati, autoritar si orgolios, dar cu simtul masurii isi impune un autocontrol eficient. Este rational si limpede, solid, calm, plin de naturalete si scanteietor, va putea sa-i convinga pe ceilalti foarte usor.
Al treilea decan - existenta agitata, fire de luptator, muncitor entuziast, da dovada de multe excese si exagerari. Nativul este plin de stralucire, ambitios, energic si foarte risipitor.

Iuda corespunde Leului - in vis este un semn al autoritatii, organizarii, educatiei, al artelor regale. Va lupta intotdeauna impotriva vrasmasilor, care trebuie sa se plece inaintea lui altfel ii va omora.

Citeste mai departe: Fecioara 23 august - 22 septembrie, semn de pamant, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planeta Mercur (nocturn) - trasaturi de finitorii: a strange, a aduna meticulos, a economisi >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...