joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Fecioara


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Fecioara 23 august - 22 septembrie, semn de pamant, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planeta Mercur (nocturn) - trasaturi de finitorii: a strange, a aduna meticulos, a economisi. Gandirea sa este clara, precisa si rece, nu se simte bine decat in imprejurari speciale. Nu agreeaza incertitudinea si extravaganta, ceea ce este imprevizibil, spontan si neasteptat o sperie si o dezechilibreaza. Are un caracter moral profund si onest dar poate fi si tipul negativ: meschin, egoist, mincinos si lenes, raceala sufleteasca si o curiozitate excesiva.

Primul decan - aptitudini artistice, fire deschisa spre viata sociala, inventiv, pasionat de stiintele naturii. Are aptitudini pentru scris si vorbit, destinul sau fiind adesea stralucit.
Al doilea decan - incantatori, inclinati spre arta si mestesuguri. Vor sa epateze, sunt putin fricosi, nechibzuiti, uneori sunt bizari invitand la a fi inselati.
Al treilea decan - existenta limpede, clara, au adesea calitati extraordinare. Nativii sunt usor snobi, alterneaza intre orgoliu si modestie si foarte sensibili la parerea celorlalti despre sine. Va studia istoria si cultura.

Aser corespunde Feioarei - in vise e omul bun si curat la suflet de la care va veni painea, bunatatile si mancarurile alese, hrana divina.

Citeste ma departe: Balanta 23 septembrie - 22 octombrie, semn de aer cardinal (spirit intreprinzator), masculin (extrovertit), dominat de planeta Venus (diurna) - trasaturi definitorii: masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...