joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Sagetator


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Sagetator 22 noiembrie - 20 decembrie,semn de foc, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Jupiter - sunt definiti de o inteligenta limpede si se vor realiza ca: magistrati, educatori, colonizatori, sportivi si filozofi.

Primul decan - curajos, amabil, fire fericita si generoasa. Din cauza orgoliului intra in dispute conflictuale, dar este stimat de cei din jur. Zeflemist, religios dar si desfranat in acelasi timp. Consecvent si ferm, patrunzator, se inconjoara de lucruri de bun gust.
Al doilea decan - Gaseste prilejuri de amuzament in imprejurari banale, este un visator, idealist, mai putin dinamic, dar idealist.Instabil si framantat, ii plac calatoriile si amintirile tulburatoare, romantic.
Al treilea decan - petrecaret si glumet, dezordonat dar intelept, ii lipseste dinamismul si spontaneitatea. Realizat pe deplin in plan personal, foloseste siretenia pentru a se apara.

Iosif corespunde sagetatorului - in vise apare sub forma unui copac plin de roade, a unei o ramuri inflorite sau plina de roade.

Citeste mai departe: Capricorn 21 decembrie - 19 ianuarie, semn de pamant, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de planeta Saturn - nativul este o persoana introvertita, inchisa in sine si rezervata iar trasaturile sale definitorii sun: organizare >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...