joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Rac


Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Racul 22 iunie - 22 iulie, semn de apa, cardinal (spirit intreprinzator), feminin (introvertit), dominat de Luna - sunt foarte sensibili si extrem de emotivi, sentimentali, usor impresionabili in aspectele lor cele mai putin laudabile pot fi irascibili, excentrici si agitati.

Primul decan - nativul are o pronuntata latura senzuala si afectiva, este nestatornic si infidel. Lipsit de tact in discutii, dezbate si imita pe altii doar pentru amuzament. Se teme de ridicol si este foarte capricios.
Al doilea decan - indemanatici si foarte inventivi, uneori indrazneti, pot avea o cariera stralucita ca avocati sau ca actori. Sunt sentimentali , pretentiosi, ironici si foarte curiosi.
Al treilea decan - susceptibil si exagerat, agresiv, caustic, orgolios, ii place sa se laude.Ii plac misterele, neprevazutul si lucrurile noi.Nu stie sa-si evalueze si sa-si foloseasca sansele.

Zabulon corespunde Racului - in vise apare intotdauna langa mare sau in apropierea ei. Este legat de comploturi, inselaciuni, tradari, face orice pentru a castiga.

Citeste mai departe: Leul 23 iulie - 22 august, semn de foc, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de Soare - acest semn simbolizeaza implinirea, avand in trasaturile definitorii dorinta de a conduce si... >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...