miercuri, 20 ianuarie 2010

Visele - o lume paralela, o a doua viata


Invata sa-ti talmacesti visele, fara sa te temi ca ai putea descoperi in strafundul tau "farama de nebunie" care exista in fiecare dintre noi, dar in chip diferit de la un individ la altul, in functie de trairile si de predispozitiile fiecaruia.
Analiza viselor ar trebui sa ne faca mai reflexivi, mai constienti.

Ce este visul?
Visul este o existenta paralela, un univers trait altfel decat acela din viata diurna, care ne ajuta sa gasim inceputurile unei noi stari interioare.

Exista mai multe tipuri de vise. Care este deosebirea?

Cele mai importante tipuri de vise sunt:

Visul Mental - se extinde la materie si timp si tine de preocuparile noastre pamantesti. Se refera la: dragoste, sexualitate, familie, profesie.(Cei care viseaza doar in alb si negru ar trebui sa-si puna intrebari pentru ca nu depasesc aceasta zona) Visul Mental are culori terne si fara stralucire, opace, in general negru si alb.Este legat de latura banala si prozaica a vietii.

Visul Astral - atinge supranaturalul si ceea ce nu are sfarsit, vibratiile sale se extind in spatiu si ne leaga de cosmos printr-o comunicare mistica, divinul coborand treptat in omenesc si sterge ego-ul.Visul astral este legat de dorintele de sublimare si de tendintele de crestere divina din noi.Cu totii vrem sa atingem divinul.Acest vis ne pregateste pentru "Marea Intalnire" sau "Marea Incercare" de trecere spre lumina.
Prin acest vis avem puterea de a ne depasi slabiciunile si de a pasi spre seninatate.
Fiecare din noi va trai mai devreme sau mai tarziu, "Intalnirea" indiferent de varsta pe care o avem.

Visul Fizic - care este declansat de ceva din viata noastra, de cauze fiziologice sau externe - zgomotele de afara, alarma unui ceas, o atingere, omasa prea copioasa etc.

Citeste mai departe: Vise - Simboluri Predominante: >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...