joi, 21 ianuarie 2010

Vise - Semnul Zodiacal Berbec

Semnificatia semnelor astrologice a celor 12 constelatii:

Berbec 21 martie - 20 aprilie , semn de foc cardinal, masculin, dominat de planeta Marte - semnifica nasterea, elanul de inceput, vesnic ocupat cu ceva. Se organizeaza si se disciplineaza foarte bine, fiind vesnic ocupat cu cate ceva.

Primul decan - agresiv, mandru si lipsit de modestie, impulsiv, indraznet, pasionat, uneori brutal. Va avea ascensiuni bruste si alunecari la fel de rapide, viata sa fiind o suita de miscari violente in sus si in jos.
Al doilea decan - entuziasm molipsitor, reator, generos, are o influenta benefica asupra familiei lor, cel putin la inceput. Este o persoana cu o fire aleasa, cinstita, inzestrata cu multa autoritate si vointa.
Le plac foarte mult secretele, sunt invidiosi dar si invidiati.
Al treilea decan - pasionat, ardent, cheltuitor, activ in arta si in dragoste, entuziast si indraznet.Are foarte mult noroc, dar trebuie sa se pazeasca de tendintele sale negative.

Veniamin corespunde Berbecului - in vise apare sub forma lupului care sfasie; semn al armatelor, al vantului, al stradaniei.

Citeste mai departe: Taurul 21 aprilie - 20 mai, semn de pamant, fix ( stabilitate ), feminin ( introvertit ), dominat de planeta Venus - il defineste vointa si tenacitatea cu care isi urmareste scopurile >>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvantul te reprezinta, arata-ne cine esti ! Nimeni nu are dreptul sa te judece...tu singur te vei judeca mai devreme sau mai tarziu ...

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...